Hvordan tegne en motorsykkel

 

1.

Tegn to sirkler omtrent 5 tommer fra hverandre. Tegn en trapezoid med høyre side større enn venstre for motorsykkelen.

2.

Legg til et diagonalt rektangel som kommer fra motorens øvre venstre side av motorsyklusen. Legg til en sidelengs trekant øverst til høyre i denne formen for frontlyset. Legg en sylinder øverst til venstre i denne formen til håndtaksstengene.

3.

Legg setet og oppbevaringsboksen med et rektangel som kommer på baksiden av motorsykkelen. Setet kan fremstilles med trapes som strekker seg inn i venstre side av motorsykkelens overdel. Legg en avlang oval som er bredere på høyre side for bensintankene. Dette bør være mellom setet og håndtaksstengene.

4. Legg til langt rør som begynner på bunnen av setet og kurver rundt til en rett linje som strekker seg forbi ryggen av bakhjulet for eksosrøret. Tegn to opp og ned trekantene side ved side med rektangler på toppen av dem for motoren. Plasser dette direkte under bensintanken.

Legg til en parallelllinje som i form av en omvendt 'S' inne i oppbevarings- / seteområdet for å lage seteputen. Legg til en liten buet linje på toppen av setet for å illustrere forsiden av setet som dypper ned.

6. Legg små sirkler inne i hjulene. Legg til linjer som peker utover for å skape eiker i dekkene. Tegn en buet form over forsiden dekk for en splatter vakt. Legg til et torg på baksiden av sykkelen for baklys. Tegn små buede trekanter rundt utsiden av dekkene til tråder.

7.

Slett eventuelle overlappende retningslinjer. Blekk hele tegningen. La blekket tørke og forsiktig slette blyantlinjene.

Tips og advarsler

  • Se over et bilde av en motorsykkel og tegne grunnleggende former over deler av det til du kan bryte ned hver komponent.
  • Pass på å la bleken tørke før du sletter blyantslinjene dine.
  • Motorsykler er raske, glatte og har et rykte for fare. Tegne din egen motorsykkel er den perfekte måten å lære å designe din egen eller spille med potensielle fargeskjemaer du kanskje tenker på for en malingsjobb. Mens du ved første øyekast tegner en motorsykkel kan virke litt overveldende, er det faktisk mye lettere når du isolerer de store figurene. For eksempel er hovedkroppen til en motorsyklus bare to hjul forbundet med et legeme laget av en trapesformet. Når du blir komfortabel med dette, vil det være mye mindre skremmende å tegne en motorsykkel.