Hvordan tegne kaniner

 

1.

Tegn to ovaler for hodet, den ene på toppen av den andre. Bunnen oval skal være større enn toppen. Tegn ørene med to store avlange ovaler som kommer ut av toppen av hodet. Trekk kroppen med en tannkjøttformet oval.

2. Legg føttene med fire små sirkler på venstre og høyre side av kroppens underdel. Legg øynene med to små ovaler inne i øvre del av hodet. Legg til en liten trekant for nesen hvor bunnen nederst i den øvre sirkelen.

3.

Tegn munnen med en oppreist 'Y' -form under nesen. Legg til en buet linje under dette. Lag ørene med buede linjer i innsiden av hvert øre. Disse linjene skal taper til de møtes med ytre kanten. Legg kaninens klør med tre små buede kegler på hver fot.

4.

Tegn en buet linje som kommer ned fra øyet mot fremre fot på hver side av kaninen Dette vil skille kroppens forste del fra ryggen. Slett alle overlappende linjer

5.

Blekk hele tegningen. La bleken tørke og forsiktig slette blyanten linjer. Mørk kaninens øyne og nesebor.

Tips og advarsler

  • Store øyne og fuzzy utseende er deler av det som gjør en kanin søt. Pass på at du trekker øynene stort. Du kan lage pels med små buede trekantede former på kaninen.
  • Pass på å la blekket tørke før du begynner å slette blyanten, eller linjene vil smelte.
  • Kaniner er bare rene søte. Å tegne din egen kanin kan være en fin måte å legge til noen grafikk på et klasseprosjekt. Det kan også være en morsom familieaktivitet for barn som er kaninentusiaster. Den beste måten å tegne en kanin på er å bryte den ned i gjenkjennelige og enkle geometriske former og sakte lagdetaljer på toppen av denne grunnleggende rammen. Når du har identifisert de viktigste figurene som komponerer en kanin, kan du bruke dem som en mal for alle fremtidige kanin tegninger og illustrasjoner.