Hvordan Spot Gold Dust

 

1.

Velg et sted hvor jorda er kjent for å ha gull i det. Området skal ha en strøm; Dette er det mest sannsynlige stedet å oppdage gullstøv. Gold Prospectors Association of America nettstedet viser steder å se etter gull. En kobling til nettstedet er plassert i ressursdelen nedenfor.

2. Gå langs strømmen til du finner et område der strømmen senker, vanligvis plassert langs en kurve eller bøy i strømmen. Områder med langsom strøm gjør at gullstøvet kan samles.

3. Bruk en spade eller hage spade til å grave ned i strømmen bunnen og fylle en mørkfarget pan to tredjedeler full med sand og grus. Når pannen er full, plukk ut de mest synlige store steinene med hendene.

4.

Damp pannen i strømmen, slik at den ligger like under overflaten av vann.

Kant kanten av pannen litt slik at den er i en vinkel, og vri den frem og tilbake i en sirkelbevegelse for å løsne leire og sand. Dette materialet vil flyte i vannet og bli båret av strømmen.

6.

Fortsett å snu pannen til alle de store sand- og grusbitene er fjernet og ingenting igjen men et fint sediment på bunnen av pannen. Dette sedimentet vil bestå av sand, jord og gull. Du kan kanskje ikke se gullet ennå.

7.

Fjern pannen fra strømmen og hell av det meste av vannet. Det bør bare være omtrent 1/4 til 1/2 tommers vann på toppen av sedimentet.

8.

Vri pannen frem og tilbake i en rask sirkulær bevegelse for omtrent 30 sekunder.

9.

Se nøye på jorda for tilstedeværelse av gullstøv. Å holde pannen på en solrik beliggenhet vil hjelpe deg med å oppdage gullstøvet. Støvet vil glitre på toppen av sedimentet.

10. Bruk et forstørrelsesglass for å undersøke jorda for gullstøv. Hvis ingen er funnet, skyll ut pannen og gjenta prosessen.

Selv om det å finne store mengder fast gull er sjeldent, er det faktisk ganske vanlig å finne gullstøv. Gullstøv er ingenting annet enn små stykker gull som er blandet med sand, smuss og bergarter. Gullstøv er det de fleste finner når de panorerer for gull. For å se gullstøvet må støv skilles fra de andre grunnmaterialene. Når det er skilt fra andre materialer, kan det glitrende gullstøvet lett ses.