Hvordan bygge en kunstmal

 

1.

Klipp ut bena. Fra 2-x-3 tømmer klippe to identiske stykker for å tjene som venstre og høyre fremre ben av easel, og en for å tjene som bakbenet. Forbenene skal være ca 82 tommer lange med en vinkel på 15 grader i den ene enden. Bakbenet bør være litt kortere, med ca 1 1/2 tommer, uten vinkel.

2.

Bor hull. Still de to fremre benene rett ved siden av hverandre, slik at de vinklede endene er side ved side med de lengste kantene som rører og de kortere kantene vender utover. Bruk boret, sett et 3/8-tommers hull i hvert fremre ben, 78 inches opp fra bunnen. På bakbenet bor et hull på den bredeste siden av brettet opp 74 tommer fra bunnen.

3.

Koble bena. Legg de tre beina flatt med bakbenet i midten slik at hullene i alle tre linje opp. Sett inn 5-tommers langbolt slik at den går gjennom hullet i alle tre. Fest en vaskemaskin og mutter, spred frontbenene ca 4 meter fra hverandre og stram mutteren på bolten.

4.

Fest korset. Den 4-fots lange 2-x-4 tjener som tverrstykke som vil holde opp lassens lass. Det kan festes til de fremre to beinene ved å bore et hull i hvert ben omtrent 38 inches fra bunnen, bor tilsvarende hull i 2-x-4, og festes med 7-tommers vognboltene. Stram mutterne på baksiden for å holde dem på plass.

5.

Fest påhengsmotoren. Kryssfiner bør sitte på 2-x-4 tverrsnittet. Fest det til forbena med tre limet og hamre tre negler inn i hvert ben for å sikre.

Gitt kostnaden for kommersielt produserte easels, og den enkle utformingen som en enkel design kan bygges på, er det ikke overraskende at mange kunstnere og smarte personer velger å lage sine egne. Den slanke, tre-leggede designen som er detaljert i denne artikkelen, kan være bygget på kort tid, til lave kostnader, med nesten alle. Selvfølgelig er mer intrikate design tilgjengelig gjennom ressursdelen nedenfor for de mer eventyrlystne.