Hvordan lage en skygge

 

1.

Ta et vanlig hvitt papir; vanligvis en 8,5 ' x 11 '. Du kan bruke vanlig kopipapir, som vanligvis er lett tilgjengelig og rimelig.

2.

Start med hjørnet av papiret, rull det veldig tett til hele papiret har blitt rullet opp, danner en blyantformet gjenstand. Bruk tape for å forsiktig feste papiret. Deretter bøyer du den ene siden av rullen over ca. 1/2 ' og fest med tape, danner den ikke-brukte siden av skyggeren din. Sørg for at rullen er trykket sikkert på alle steder.

3.

På et annet papir, bruk en blyant for å farge en veldig mørk flekk på siden. Dette vil være hvor du vil gni din skygge for å få litt farge før du bruker skyggeren på kunstprosjektet.

4.

Bøy spissen av skyggeren din om 1 '. Gni dette bøyde spissen inn i flekken du har laget med blyant til du ser at det har noen av blyanten som farger på den. Du er nå klar til å bruke din hjemmelagde shader for ditt kunstprosjekt. Det kan ikke være det vakreste kunstværet, men det fungerer og er rimelig og enkelt å lage.

5.

Alternativt kan du gå til en kunstleverandør i nabolaget ditt , eller en online kunstforsyning butikk for å kjøpe en rekke forskjellige børster og shaders. Kunstforsyninger kan være dyre, og kvaliteten på forsyningene du kjøper vil variere. Denne artikkelen viser hvordan du gjør en skygge hjemme for nesten ingenting, slik at du kan få en tilgjengelig i en klemme.

Tips og advarsler

  • Disse shaders vil vanligvis vare i noen dager, avhengig av hvor mye du bruker det. Pass på å erstatte den ved å opprette en ny så ofte som nødvendig.
  • Liker du å tegne og tegne? Hvis du gjør et kunstprosjekt og finner deg selv i behov av en skygge, er det ikke nødvendig å gå til butikken og betale opprørende priser på noe du kan lage raskt og enkelt ved hjelp av forsyninger som du sannsynligvis allerede har tilgjengelig i ditt hjem Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør en skygge.