Hvordan være kreativ

 

1.

Bruk mindre for å være mer kreativ. Personer som har mange verktøy til disposisjon vil ikke være kreative som noen med bare ett verktøy. Tenk på det for et sekund. I den forhistoriske tidsperioden hadde mannen bare rock som verktøyet. De brukte dette verktøyet for mange forskjellige ting. Der kreativitet med å bruke rock var ekstrem. Bruk mindre verktøy og la kreativiteten manifestere deg.

2.

Hold deg unna folk som vil gi deg tilbakemelding om hva du prøver å gjøre. De har allerede en ide om hvordan ideen din burde være, og det vil ikke hjelpe deg i retur. Den ideen og den kreative prosessen du har, skal være alt ditt.

3.

Prøv å starte en god rutine som du kan gjøre for å hjelpe deg å låse opp den kreativiteten. Pass på at rutinen din er noe positiv som vil hjelpe din kreativitet til å vokse og ikke krympe. Finn ut en god rutine for deg selv som vil hjelpe deg med å forbedre. Du kan sette et mål om å skrive 300 ord om dagen med bare freewriting. Eller du kan velge å meditere i 30 minutter om dagen.

4.

Prøv ikke å bli perfeksjonist. Folk kan bli så innpakket i å være perfekt at kreativiteten er helt fjernet og det er bare en kald og bare maskin. Mange ganger er den ufullkomne den mer kreative da den perfekte.

5. Hold deg unna status quo eller noen trender som oppstår. For å være noen eller gjøre noe kreativt, bør du ikke lytte til de populære trender som skjer. Det er folk som følger og det er ledere (det kreative folket). Hvis du ser på TV eller lytter til radioen, vær forsiktig med 'NEXT BIG THING' at alle vil vinne 't.'

6. Bruk litt tid til deg selv. Du må ikke være anti-sosial eller deprimert for å være alene. Noen ganger får du mesteparten av dine kreative ideer når du er alene. Når du er alene, har du noe ganske fokus, og du kan la kreativt sinn blomstre.

7.

Ikke vær oppmerksom på fortiden. Lag noe du tenkte på og

Tips og advarsler

  • Bruk tid på kreative mennesker.
  • Kreativitet kan ikke læres å være noen. Kreativitet er noe som alle allerede har inne i. Det er bare at andre mennesker har manifestert mer av det enn andre. Denne artikkelen er ikke så å lære deg hvordan du skal være kreativ, men å gi deg verktøyene for å hjelpe det komme ut og spre seg i deg.