Slik øker du ART Vis SALG

 

1.

FÅ EN MERKEREKONTO: De fleste mennesker i disse dager liker å bruke et kredittkort eller debetkort for å kjøpe, selv på en kunstfestival. Folk bare ikke bære rundt så mye penger lenger. Du vil finne at salget øker hvis du begynner å akseptere kredittkort, spesielt på de store showene. Mange banker tilbyr slike tjenester. Abonner på et handelsblad som Sunshine Artist , og de vil ha mange leverandører som kan hjelpe deg med å komme i gang.

2.

BRUK EN DISPLAY: Klargjør arbeidet ditt og gjør det skinnende ved å bruke noe for å vise kunsten din . Fotografer og malere vil kanskje investere i profesjonelle paneler slik at de kan vise frem noen av deres dyreste stykker. Juvelerer vil kanskje bruke et antikt display eller speil - for å virkelig legge til noe glitrende.

3.

BRUKERPRODUKTER: Husk at når du jobber med et show du vil tiltrekke så mange mennesker i teltet som mulig. Bruk props som er estetisk tiltalende for øyet, kan trekke folk inn og gjøre dem føl deg velkommen.

4.

BRUKE FLOOR COVERING: Pass på at du bruker noe for å dekke bakken. Det kan være så enkelt Som et lerretfall, som malere bruker, eller det kan være et kult utseende, har du et garasjesalg.

5.

VISNINGSKORT: Sørg for at du har din virksomhet kort sitter ute. Dette vil bidra til å skape kunders tillit til produktet. Det er også en flott måte å få gjenta ordrer.

6.

GUEST BOOK: Pass på at du tar med deg en profesjonell gjestebok. Få kundene dine til å skrive boken og gå deres e-postadresse. På denne måten kan du holde kontakten og la dem få vite hvilke opptreden du vil delta i fremtiden.

7.

GÅ FESTIVALET: Hvis du ikke er sikker på hva slags rekvisitter eller skjermer som skal brukes til å øke trafikken til teltet, gå en festival en gang for å se på hva andre gjør. Dette vil hjelpe deg med å få kreative juicer å strømme. Tenk på hva som tiltrekker deg til en viss booth, og start derfra. BEST OF LUCK!

Craft Festivaler er en fin måte å selge din kunst på, uansett hvilket medium du jobber med. Noen Art Festivaler, som er nasjonale, tiltrekker folkemengder i tusenvis. Pass på at du gjør alt du kan for å markedsføre og selge arbeidet ditt. . Her er noen enkle tips for å øke salget.