Fake Blood Look Real

 

Justering av konsistensen

I mange tilfeller er falskt blod ganske enkelt for tynt og mister enhver realisme som det kan ha hatt fordi det flyter mer som vann enn blod. Dette kan korrigeres ved å legge til klar mais sirup til det falske blodet litt om gangen. Hvis du ved et uhell gjør blodet for tykt, kan det fortynnes med vann til du når den ønskede konsistensen. Fordi mais sirup er en naturlig mat ingrediens, vil det ikke legge til toksisitet for noe falskt blod som skal legges i munnen.

Justering av farge

Når det oppstår problemer med fake blods farge, er det vanligvis fordi det er for rødt. Å legge matfargestoffer til det falske blodet er en enkel måte å justere fargen på, men det er viktig at du forstår nøyaktig hvilke farger du skal legge til. Begynn med å legge til noen dråper blå matfarging for å justere fargen på falsk blod som også er rødt, bland det godt for å forsikre deg om at fargen er konsistent. Hvis blodet ser litt for lilla etter å ha tilsatt det blå, begynner du å legge til rød matfarging ved hjelp av dråpen (sørg for å blande godt mellom hvert tillegg) til du når Den ønskede farge.

Justere rikheten

Et annet vanlig problem med falskt blod er at det ofte er for tørt å se, selv når fargen og strømmen er riktig. Virkelig blod har en viss rikdom til det som kan ' t emuleres av klare væsker og matfarging det falske blodet vil fremdeles vises utvannet selv om det flyter riktig. Denne ønskede rikdom kan lett legges til, ved å blande i kakaopulver en klype om gangen. Pass på at du blander det veldig godt mellom tillegg, kontroller det falske blodet for å se om det ser ut som du vil før du legger til mer. Kakaopulveret hjelper ikke bare til å etterligne rikdom av blodceller, men hvis det falske blodet er designet for å gå inn i munnen, vil det også legge til en liten sjokoladesmak for å gjøre det mer behagelig.