Hvordan tegne en sal på en hest

 

1.

Undersøk hvilken type sal du ønsker å tegne på en hest. I dette eksemplet trekkes en dressasalle.

2.

Skiss hesten du ønsker å tegne en sadel på. Studier av hester i det virkelige liv og i bilder kan hjelpe til i denne prosessen.

3. Marker med blyanten din hvor hestens tåler (skuldre) er og krysset mellom rygg og rumpe. Disse vil være grensene for salen.

4.

Slett disse merkene når du har en god følelse av hvor de er.

5.

Tegn en lys oversikt over hvor sadelputen skal gå.

6.

Tegn den lange buede linjen på sadeltabletten der rytterens knel hviler

7. Dra på lærens knesøm på sadelens klaff, sadelens øverste tre og setet, inkludert polstring under setet. Tegn toppsømmen på Sadelens sete. Størstedelen av sadlen er nå ferdig.

8. Finn det runde forstykket av sadlen der en rytterens lår ville gå og tegne en Lengde på lengden av stirrervinkelen tilbake og sikret i skinnbøylebøylen.

10.

Tegn omkretsen rundt hestens fat, like før stirrup.

11.

Skygge skygger der de naturlig ville falle som hvor sadelputen viser, like over hestens visner, bak baksiden av setet og på girten.

Sadler er ikke alltid lette å tegne, enn si hestene du tegner dem på. Når det er oppdelt i individuelle trinn, blir prosessen imidlertid mer håndterlig. Det er mange typer sadler, og du bør alltid studere den spesielle du ønsker å tegne før du gjør det. Disse trinnene vil hjelpe deg å tegne en klassisk dressasalle.