Slik Refinish Mine Kjøkkenskap med Spray på Paint

 

1.

Fjern skapdørene fra kabinetthuset med en skrutrekker, og fjern deretter alle hengsler og maskinvare fra både skapdørene og huset.

2.

Tape plastruller over alle døråpningene som fører inn i kjøkkenet med malerens tape og bruk plastfilt og tape for å maskere av eventuelle innvendige områder av skaphuset som skal forbli malingfri, og slå av all luft

3.

Sett på en blymaling støvmaske og arbeidshansker.

4 . Legg skapdørene på en plastiktappe på gulvet og sand deretter på begge sider og alle fire kanter først med en elektrisk håndsander og middels slipeskive, deretter med en fin slipeskive for å sikre at alle spor og spalter er slipt og eksisterende overflate er grovt opp til det punktet at ny lakk binder seg til overflaten. Gjenta denne prosessen på kabinetthuset.

Tørk alt slipestøv med rene kluter for å hindre at støvet forurenser den nye malingen.

6

Legg på en trykksprøyter med spraymaling ved hjelp av maling i henhold til produsentens instruksjoner, eller hvis du bruker bokser med spraymaling, fest et sprøytehåndtak til en malingskanne for å lette spenningen ved sprøytemaling på håndskjøtene.

7.

Bytt blymalingstøvmasken til en spraymaske.

8.

Maling kabinettdørene og kabinetthuset med spraymaling med jevnt trykk på malingssprayeren og en jevn frem og tilbake bevegelse. Sprøyt på tynne striper av maling og bygg tykkelsen av maling sakte for å forhindre drypp. Lakk en side av dørene, la dem tørke og så slå dem over og male den andre siden.

9.

Vent til malingen er helt tørr og legg deretter på en ren vanlig støvmaske og sand alle nymalte overflater manuelt med fint sandpapir eller Slip av alt slipende støv med rene kluter, sett på respiratoren for maling og spray alle målflater med et annet lag maling med samme teknikk som første kapp, bruk en jevn frem og tilbake bevegelse for å legge ned tynne strimler av maling og bygg malingen tykkelsen sakte.

11. Gjenta trinn 9 og 10 minst en gang mer eller til overflatefinishen oppnår en tilfredsstillende glasslignende glans.

Tips og advarsler

  • Eksisterende maling på kjøkkenskap kan enten være olje- eller vannbasert . Ved maling skal du huske at oljebasert maling holder seg til overflater som allerede er malt med vannbasert maling, men man kan ikke male vannbasert maling over oljebasert maling. Malingen kommer ikke til å holde seg boble og deretter peeling. Mørk bare olje over olje, olje over vann, eller fjern alt oljebasert maling før du fortsetter.
  • Maleri kjøkkenskap er en populær måte å gi et kjøkken en billig ansiktsløftning, men resultatene skuffer ofte. Pensel maleri etterlater børste karakterer og sporadisk straist børste og svamp maleri forlater striper. Alle disse resultatene har en nybegynner som prøver å spare penger. Men bare å bytte til spray maling kan kurere disse problemene og la gjør-det-dinselfer med profesjonelle og dyre lette resultater. Ferdig på riktig måte, en spraymaling er jevn og har en skinne som akryl eller harpiks. Det er en stor del arbeid, men resultatene er verdt innsatsen, spesielt når en spraymaling refinish koster mindre enn en fjerdedel av kostnaden for en profesjonell gjenoppretting.