Sycamore Tree and Seeds

 

Kvinneblomster

Sømkjernen har både mannlige og kvinnelige blomster på den, med kvinnelige blomster som til slutt utvikler seg til knappebollen som inneholder og beskytter plantens frø.

Identifikasjon

Når kvinnen blomst blir til frukten, det henger som en juledyr fra kvistet. Den er brunaktig, rund, om en tomme i diameter og har et uklar utseende.

Achenes

'Buttonball' har flere hundre små 'nutlets' innenfor den som pakker godt sammen for å danne den avrundede frukten. Disse er frøene til sycamoreen, kjent som 'achenes', som har stive fibre festet til dem.

Tidsramme

Knappbullene forblir på en sycamore gjennom vinteren, og de vil ikke begynne å oppløses til februar gjennom Kan. Når knastbollen begynner å bryte fra hverandre, flyver frøene med hjelp av vinden, som griper fibrene festet og fremdriver frøet.

Morsomt fakta Mange sycamorefrø lander i elver og bekker, men vannet ødelegger ikke dem. Til slutt danner de landfall og noen vil spire. Derfor er det så mange sycamores langs vannveier i det østlige USA, ifølge nettstedet Hikers Notebook. Den amerikanske Sycamore har kallenavnet 'buttonball tree', hentet fra frukten som inneholder frøene. En av de mest massive av alle de østlige hardtreartene, den amerikanske Sycamore er lett å gjenkjenne med eller uten bladene på grunn av disse knappeballsene.