Hvordan å beregne watt på den lave siden av en utility power transformer

 

Måle forsterkere og beregne watt

1.

Klem håndtaket på ammeteret for å åpne kjevene og plasser det over en av strømkablene som kommer inn i huset ditt. Hvis du ikke får en lesing, er du sannsynligvis på nøytral. Prøv en annen bly.

2.

Multipliser lesningen med 240, spenningsinngangen til nesten alle hus eller leiligheter

3.

Svaret er wattene dine. For eksempel, hvis din meter har 20 ampere, er wattet ditt 4800 watt eller 4,8 kilowatt.

h4> Tips og advarsler

  • Du kan muligens låne eller leie et klemmemåler fra en elektriker eller en elektrisk leverandør.
  • Du trenger ikke åpne noen kretser for å bruke klemmemåleren. Finn et sted i huset ditt der du kan klemme den rundt en ledning på inngangen. Det kan hende du må ta av dekselet fra hovedfordelingspanelet i huset ditt. Hvis det er tilfelle, vær ekstra forsiktig Ikke berør noen kontakter, da du kan være sjokkert. Ikke vær alene.
  • Vær forsiktig hvis du bruker en stige til å klatre opp til husets inngangsledninger, men prøv aldri å gå opp en verktøystol til Prøv å måle direkte på transformatoren.
  • Hvis transformatoren din er på bakken, prøv aldri å åpne den for å lese forsterkerne dine. Bare les dem i huset ditt.
  • Din strømforsyningstransformator konverterer 480 volt til 240 volt vekselstrøm (AC). Den 'lave siden' betyr 240-volt-siden som forbinder huset ditt. Hvis du vil beregne watt, må du vite hvor mange ampere du tegner. Dette vil avhenge av hvor mye strøm huset ditt bruker på den tiden. Bruk et klemmemåler til å måle forsterkerne og skriv resultatene inn i formelen, watt er lik spenningstider ampere. Ammeteret må plasseres rundt en av de elektriske ledningene som kommer inn i huset ditt.