Hvordan henge Bat-hus

 

1.

Bygg eller kjøp et flaggermus. Gratis bat hus byggeplaner eller koblinger for kjøp av prefabrikkerte hus er lett tilgjengelig online. Enten du bygger eller kjøper et flaggermus, må du ha krav til batene. De krever en overflate med et sikkert grep for hengning. Bats trenger et solidt bygget hjem med minst to separate kamre. Selv om flaggermusene ikke liker luftige eller lekkede hus, er toppen av det fremre kammeret skal ha ventilasjon for å tillate luftstrøm og variabilitet av temperaturen.

2.

Velg et sted. Bats trives i et miljø som mottar varme fra solen i løpet av dagen så ikke plassere flaggermuset i et skyggefullt område. Nettstedet bør være borte fra et tett treet område og skal møte sør, sørøst eller sørvest. Velg et sted minst 10 meter over bakken for å muliggjøre at flaggermusene flyr inn og ut uforstyrret av mennesker eller kjæledyr. Generelt, jo høyere er huset, desto mer vil flaggermusene like det. I tillegg til i et tre eller hjemme, kan du kjøpe en solid stang og installere den for å holde bathuset.

< p> 3.

Monter huset til ditt tre, hjem eller stang. Sørg for at du har en trygg og solid stige som vil nå til ønsket sted. Avhengig av størrelsen på flaggermushuset, kan det hende du trenger hjelp av noen få venner og en remskive til å løfte flaggermuset opp til det tiltenkte stedet. Du trenger skruer og / eller negler for å feste bathuset sikkert. Hvis du monterer batthuset på et tre, beskytter du flaggermusene mot rovdyr ved å plassere et skjold rundt bunnen av bagasjerommet.

4.

Sett en bat-velkomstmatte. Du kan gjøre huset til et mer ønskelig stykke flaggermus ved å installere et nattlys i nærheten. Lyset vil tiltrekke seg bugs og flaggermus vil ønske å leve nær den enkle matkilden. Du kan også kjøpe en bat lokke laget av guano. Legg litt av dette i huset, og nysgjerrige flaggermus kommer til å sjekke ut lukten.

5.

Vent tålmodig. Noen ganger er flaggermusene ubebodd i et år eller mer før en koloni beveger seg inn og begynner å spise mosquitoes og hage skadedyr.

Langt fra å være de rabiesbærende dødsmedlemmene som mange oppfatter dem å være, tilbyr flaggermus en nyttig tjeneste for mennesker. En flaggermus kan spise så mange som 1000 mygg i timen. Inviter disse hjelpelige naboene til å flytte inn i gården din ved å tilby dem et hus.