Slik Pin en Insect Collection

 

1.

Pin dine insekter raskt. Ta deg tid til å klemme insekterne samme dag du samler dem slik at kroppene deres ikke blir sprø og knuses under klemprosessen. Hvis du ikke kan pinke insekter din samme dag, legg dem i en avslappende krukke før du forsøker å klemme dem.

2.

Se et diagram for å finne ut den beste posisjoneringen for stiften: http://entomology.unl.edu/tmh/ent115/labs/COLLECTING\_files/image034.jpg. Som en generell regel, pek insekter nær midten av kroppen, litt til høyre for kroppens midterlinje.

3.

Plasser insektet på midtpunktet av pinning blokk, lining det opp over hullet slik at pinnen vil gå gjennom riktig sted. Hvis du ikke har en klemblokk, kan du i stedet bruke Styrofoam eller papp. Imidlertid anbefales en klemblokk for å oppnå jevn høyde og skikkelig hengel.
.

4.

Trykk en insektpinne forsiktig gjennom riktig sted i insekteret kropp. Skyv pinnen ned så langt som klemblokken tillater.

5.

Løft insektet fra blokken og undersøk dets posisjonering på pinnen. Se på den fra foran og siden for å forsikre deg om at insektet ikke vippes fra begge retninger. Hvis det er, skyv forsiktig ut pinnen og juster den.

6.

Vri insektet opp og ned Bruk det laveste trinnet i pinningblokken for å plassere insektet i riktig høyde.

7.

Plasser insektet i et lufttett displaycase (Schmidt-bokser er et godt valg). kan ønske å lagre dine pinnede insekter i en sigarboks foret med korkplate til du er klar til å vise dem.

Tilleggsinstruksjoner for sommerfugler og møller

1.

Klipp ut flere tynne papirstrimler. Sett dem til side for å bruke om noen minutter.

2.

Hold sommerfuglen o r moth i en hånd og hold en pin gjennom midten av thoraxen. Kontroller insektet for å sikre at det ikke vippes på pinnen.

3.

Trykk insektspinnen i midten av sprekkbrettet slik at vingene står i nivå med Tre på hver side.

4. Tving vingene fra hverandre ved å bruke en eller to av papirstrimlene. Pin toppene og bunnen av papirstrimlene til spredtbrettet, slik at insektens vinger er godt spredt fra hverandre. Pin kun papiret, ikke vingene.

5.

La insekteret stå i denne stillingen i flere dager. Da vil det være klart å legge til resten av samlingen din.

Tips og advarsler

  • Det øverste trinnet i pinningblokken kan brukes som en
  • Spesielt små insekter kan pinnes med spesialdesignede pinner, eller de kan limes til et trekantet papir som deretter kan pinnes.
  • Etter å ha gått gjennom det kjedelige arbeidet med å finne og identifisere insekter for samlingen din, må du passe på å følge de riktige pinningteknikkene, slik at du kan attraktivt vise arbeidet ditt. Fordi insektslegemer varierer sterkt fra hverandre, vil metoder for fastspenning være forskjellig for hver type insekt.