Hvordan tegne en Rottweiler hund

 

1.

Start med øynene hans. Tegn to sirkler med en prikk i hver for øyeboller.

2.

Gjør hans nese og munn. Tegn en trekantform litt under øynene. Tegn to avrundede linjer som kommer ned fra nesen hans.

3.

Fullfør hodet. Tegn en oppad og avrundet trekant som kommer ned fra de avrundede linjene til tungen. Lag en linje ned midt på tungen hans. Tegn en rett linje rett over øynene, ferdig på hver side med litt spisse former for ørene. Trekk bunnen av en boksform ned fra ørene for å tjene som hodet.

4.

Tegn kroppen sin. Lag en tykk firkantet form foran, med to fester som kommer av den, for overkroppen. Tegn en skrå linje fra baksiden av en av kategoriene for å lage den mindre bakre delen. Tegn et rektangel som kommer ned fra den skrå linjen, en trekant for en hale og en rett linje forbundet halen til hodet. Tegn et enda tynt rektangel som kommer ned fra den skrå linjen for det andre bakbenet.

5.

Farg inn. Bruk et brunt fargebånd eller fargemiddel for å markere bena, brystet og under øynene hans. Skygge resten av ham svart.

Tips og advarsler

  • Disse trinnene viser en glad Rottweiler, men du kan få ham til å bety at han har topper Øyebollene skrånet nedover mot nesen og legger til noen trekanter som viskøse tenner.
  • En Rottweiler er en stor, sterk hunderase som gir en god vakt og et like godt kjæledyr --- så lenge eieren kan klare 80 eller flere pund av ren muskel. Rottweilers er lettest identifisert av deres store, boksete hoder. De har også brede skuldre som avtar i en mindre rump. De er svarte med lysere brune eller brunfarger. Hold alle disse egenskapene i bakhodet, og det er ikke vanskelig å tegne en Rottweiler.