Hvordan tegne en lastebil i MS Paint

 

1.

Tegn et stort rektangel med linjeverktøyet i MS Paint. Du kan overlappe hver av linjene og slette overskuddet for å sikre at alle linjene er rette.

2.

Legg en trapezoid på toppen av dette rektangelet for trucken på trucken . Slett den venstre vertikale linjen av rektangelet og erstatt den med en linje med kurveverktøyet. Bøy denne linjen ved å klikke på toppen av den og dra den til det er en liten kurve i linjen.

3.

Tegn en trapesform som er parallell med formen på førerhus inne i førerhuset for vinduet. Slett bunnlinjen på førerhusets trapes.

4.

Lag hjulene ved hjelp av det ovale verktøyet. Klikk musen inne i trucken og dra verktøyet ned og til høyre for å gjøre hjulet. Hvis du ikke liker formen, trykk 'Crtl + Z' for å angre sirkelen og begynn igjen. Gjør dette også for bakhjulet.

5. Legg hjulene i hjulhjulets sirkel ved å dra litt mindre sirkler inne i hjulet. Velg linjestykket og dra en vertikal linje ned fra kabinens underside til bunnen av trucken.

6.

Dra en horisontal linje over den nederste tredjedel av lastebil. Forleng denne linjen ut av baksiden av trucken litt. Legg til en omvendt 'L' -form på denne linjen for å lage bakre støtfanger. Bruk blyantverktøyet til å lage to buede linjer over hvert hjul på bilens kropp. Legg baklysene med rektanglet på baksiden av trucken over støtfangeren.

7.

Lag hodelyktene med en buet linje på truckens forreste hjørne. Bruk malingbøtteverktøyet til å slippe svart maling i dekkene.

Tips og advarsler

  • Crtl + Z (Kontroll og Z-tasten trykket samtidig) er nøkkelbrettveien for å 'angre' og er veldig nyttig i MS Paint.
  • MS Paint er et veldig grunnleggende malingsprogram som kommer som tilbehør med nesten alle PCer. Mens grensesnittet er enkelt, kan MS Paint være en praktisk og billig måte å lage komplekse bilder på. Å tegne en lastebil i MS Paint kan gjøres ved å bruke flere av utkastverktøyene, for eksempel linjeredskapet, kurveverktøyet, malingsbøtte og ovalt verktøy. Ved å bruke disse verktøyene kan du lage et mye mer mekanisk presis bilde uten å bruke verktøy som linjal eller kompass.