Hvordan tegne et spooky Halloween Tree

 

Grunnleggende om spooky art

1.

Del i referansemateriale. Mens det er mulig å tegne et grusomt halloween tre fra fantasien din, bør det forbedre tegningen din for å se på fotografier, utklipp, tegninger, modeller eller malerier av grusomme trær. Vend på en episode av klassisk 'Scooby Doo' for å se de viktigste elementene som inneholder et uhyggelig tre. Hvis det er høst, gå en tur i skogen og undersøke de forskjellige typer trær du ser.

2.

Analyser elementene som utgjør treet. Det er en generell form for treet. Flere former utgjør delene av treet, inkludert stammen, de store grener og de mindre grenene. Tenk på former av grenene som bevegelser. Kunstnere forsøker ofte å fange menneskets gestus. Du vil forsøke å fange bevegelsen av grenene.
Husk at bevegelsene i de forskjellige grenene gjør trærne til rette.

3.

Øv skisse på treet ditt på skrappapir. Skygge den underliggende formen på treet. Skiss deretter i de store figurene, for eksempel kofferten. Skiss deretter bevegelsene dine av grenene i treets overordnede form. Prøv noen forskjellige raske skisser. Ikke bruk mye tid på dette. Å holde linjene skarpe og raske, legger til spontanitet på tegningen.

4.

Utfør arbeidet ditt på fint tegnepapir. Skiss delene av treet i samme rekkefølge som før, slett og redraw til du er fornøyd med arbeidet ditt. Du kan også legge til i bakgrunnselementer som en fullmåne, en gravsten eller en klo som strekker seg ut fra et hull i bakken. For Halloween-temakunst, jo spookier jo bedre!

Bruk HB-blyanten for å legge til spooky Halloween-detaljer til treet, for eksempel gnarled, snoede grener, knutehuller, bolleugler , flaggermus som henger av kløe tær eller skygger som inntrer på bagasjerommet. Vurder å legge til en spooky figur, som en zombie, heks, varulv eller vampyr. For en natthimmel, bruk 2B mykere blyblyant, eller ferdig med akvarell eller svart India-blekk.

Tips og advarsler

  • Bare bladløse trær har de spookiest konnotasjonene.
  • Hvis du bruker opphavsrettsbeskyttet materiale, bør bildene dine kun brukes til personlig bruk.
  • Ingenting sier skumle som et grusomt utseende på Halloween. De fleste trær har kastet sine blader ved Halloween, og dette er kjernen i det som gir et spøkende utseende. Trær er enkle og morsomme å tegne og kan dekoreres på flere måter for Halloween.