Hvordan tiltrekke seg Golden Finches

 

1.

Kjøpe en fuglefôr til tistelrør og nyjerfuglfrø fra din lokale kjæledyrforsyningsbutikk. Plukk opp en rørmater med flere spor for fugler til abbor. Rørmatrene har vanligvis flere perches for å passe til flere gullfiner. Også, ifølge Birder's Report, 'nyjer, nyger, niger og thistle' er alle navn som refererer til et lite svartfrø dyrket i India og Etiopia i over tusen år. 'Disse eksotiske frøene kan være nøkkelen til å tiltrekke seg

2.

Hent nyjerfrøene inn i fuglemateren hjemme.

3.

Hang Fuglmateren på ditt foretrukne sted på forsiden eller bakgården. Du vil også prøve å unngå et åpent, støyende område som kan skremme fuglene unna. Fugler foretrekker et skyggelagt, dekket område, men prøv å unngå et område der det kan være lett tilgjengelig med ekorn, som områder som er nær trær eller gjerder.

Tips og advarsler

  • Andre tistelfrø kan brukes som et billigere alternativ til nyjer.
  • Thistle mesh pose fuglmatere kan brukes som et billigere alternativ til tube materen.
  • Goldfinches kan være vanskelig å tiltrekke seg til din hage. Ved hjelp av en rørmater og de små svarte tistelfrøene, nyjer, vil du kunne tiltrekke dem med liten innsats. En rørfôrer spilder ikke frø ved å la det spyle ut over gården og vil holde finkene oppe på det lenger fordi de jobber for å få frøene ut.