Pet Fare Fra Gresskemikalier

 

Gresskemikalier

Gresskemikalier har alle slags advarsler på dem for forbrukerne. Scotts Turf Builder Lawn Fertilizer-etiketten, for eksempel, sier at produktet ikke berører huden eller klærne. Det står også at hvis du har innåndet produktet i lange perioder, kan du oppleve skade på ditt sentrale nervesystem. Det samme gjelder for kjæledyrene.

Farer

Plantekjemikalier skader eller dreper tusenvis av kjæledyr hvert år. Selv sprøyten som du kan bruke til å drepe insekter eller sprøyten du bruker for å drepe ugress, kan være skadelig for familiens kjæledyr. Det finnes mange skadelige stoffer i plenen kjemikalier, men en vanlig ingrediens kalt 2, 4-D er knyttet til kreft og dødsfall hos kjæledyr og mennesker. Det var også en ingrediens i Agent Orange, en dødelig nervegass som brukes i Vietnam.

Hvordan får de det?

Selv om du fanger kjæledyret ditt på en plen som er sprøytet eller befruktet akkurat som de berører plenen de kan fortsatt være i fare. Dyret ditt kan få plenen kjemikalier i munnen når det renser seg selv.

Ting å gjøre

Hvis du tror at kjæledyret ditt har vært på en plen som har hatt kjemikalier på den, må du sørge for at det ikke gjør det Ikke lick pelsen, og du bør gi det et bad.

Alternativ plenpleie

Et godt alternativ for plenpleie som ikke vil skade kjæledyret ditt, er organisk gjødsel. dem overlegen til syntetisk kjemisk gjødsel. Hver vår begynner folk å få sine plener klar for sommeren ved å gjøre ting som å spre eller sprøyte plenen kjemikalier. De gjør dette for å gjøre gresset så grønt og ugressfritt som mulig uten å innse hvilke effekter det kan ha på sine kjæledyr.