Slik syr en saueklær

 

1.

Kutt ut de gamle buksene og genseren på sømmen. Marker bukse som for og bak, og sweatshirtstykker som foran, bak, hette og ermer. Trekk eller kut elastikk ut av buksepistolen. Snip kiler i sweatshirt håndledd og midje ribbing til stoffet ikke lenger er samlet.

2. Legg patronstykkene på fleece, sørg for at alle brikkene vender mot samme retning. Fest disse stykkene til fleeceen. Klipp ut fleecebitene, slik at u0026 # xBD; tommer rundt for å gjøre fleecebitene litt større enn mønsterbitene.

3.

Sy fleecebuksebitene. Sy sammen de to fremre delene sammen langs forsiden sammen fra midjen til skrittet. Gjenta for bakstykkene. Sy de innvendige bensømmene og sidesømmene for å koble fra forsiden til baksiden. Brett midjebåndet over en tomme og sy for å lage et foringsrør. Mål og klipp en elastikklengde for å passe komfortabelt rundt brukerens midje. Trekk elastikken gjennom foringsrøret. Vri opp et smalt hem på buksebunnen og zigzag rundt.

4.

Søm fleece toppen sammen. Sy sammen forsiden til baksiden ved skuldersømmene. Sy ermene på plass. Sy armene og sidesømmene. Fest hetten til halsåpningen. kanter og zig-zag dem til slutt.

5.

Kopier et bilde av et sau og klipp ut et par ører og en hale fra fleece. Sy ørene til sider av hetten over det punktet hvor en persons ører er. Sy en hale på buksesetet.

Tips og advarsler

  • Bruk denne samme teknikken til å lage nesten alle dyr ved å endre stofftyper og formen av ørene og halen.
  • Ved å bruke et gammelt par joggebukse og en hettejakke som et mønster, kan du lage en fleecy fårdrakt i alle størrelser fra spedbarn til voksen. Fordi kostymen er ment å være dun i stedet for montert, er det ikke nødvendig med presis dimensjonering. Avhengig av nivået på sykompetanse, kan du gjøre kostymen på så lite som noen få timer.