Hvordan lage en ønsket plakat

 

1.

Besøk Glass Giant (se Resources), der du kan lage en ønsket plakat på 5 minutter eller mindre. Rull ned til behandlingsområdet og last opp et bilde via 'Bla gjennom' -knappen. Når du har lastet opp bildet, fyller du inn den forespurte informasjonen i området merket 'Navn, Belønning, Kriminalitet og Bildestørrelse.' Deretter klikker du på 'Gjør ønsket plakat', og ferdig produktet vises nederst på siden. Den eneste ulempen er at et lite vannmerke er plassert på bildet ditt. Det er imidlertid ikke så merkbart.

2.

Vurder å lage din ønskede plakat på Internett og ha den sendt til du av et selskap som Wanted5 (se Resources). Etter at du har opprettet ditt eget brukernavn og passord, kan du velge hvilken type plakat du vil opprette - en original Wild West ønsket plakat eller en moderne FBI-versjon, komplett med fingeravtrykk. Etter at du har valgt, vil menyen bære deg gjennom en rekke trinn, etterfulgt av en lang form med alle detaljer for plakaten. Rull ned til bunnen og velg bildet du vil bruke. Velg deretter 'Forhåndsvisning av min plakat'. Det ferdige produktet vil dukke opp i det neste vinduet, og gir deg muligheten til å lagre det og bestille senere. Ikke prøv å kopiere bildet, men: Nettstedet har et vannmerke som kjører direkte gjennom det for å hindre den taktikken.

3.

Lag din plakat i Microsoft Word. programmet, se om du har en font fra Wild West-typen, kjent som Thunderbird. Ved en skriftstørrelse på 40, skriv 'Ønsket' på skjermen og senter den. På neste linje angir du bruken. Størrelsen til 18 for å hindre at den kommer i konflikt med 'Ønsket' overskriften. Sett deretter inn bildet ditt. Følgende linjer vil vise mottakerens navn (også i størrelse 18) og belønningen for fangsten, som vil være i størrelse 40. Når den informasjonen er oppgitt, er ønsket plakat fullført.

Tips og advarsler

  • Et annet gratis nettsted er FlipMyText.com (se Resources). Dette nettstedet gir en gratis, villig plakatgenerator som lagrer bildet som en .png. Du kan også legge inn bestillinger via nettsteder som MyWantedPoster.com (se Resources).
  • En personlig ønsket plakat kan være en flott gave gag for alle. Og takket være Internett, tar det ikke mye design ferdigheter for å skape en. Det er flere steder på nettet der hvor du må gjøre, er litt å skrive og laste opp et bilde for å hylle den farlige desperadoen i ditt eget liv.