Hvordan lage gelpenner Skriv

 

1.

Kontroller spissen av gelpennen under et sterkt lys. Hvis rusk eller uttørret gel har tett spissen, er det mye mer sannsynlig å fungere. Sjekk papiret du har skrevet med. Hvis papiret er flekker eller fet, har du det vanskelig å få gelpennen til å skrive.

2.

Tørk spissen av pennen med et vev, fjern eventuelle spor av gunk.

3.

Få et rent ark for å teste gelpennen.

4.

Test gelpennen ved å holde den med fingrene i nærheten av spissen. Lag små sirkler med pennen på papiret ditt, bruk fersk papir hvis du oppdaget spor eller smuss olje på originalt papir. Hvis du fjerner rusk fra gelpennens tips, vil gamle gelpenner begynne å skrive igjen.

5.

Lag gelpennen med lokket på og spissen ned. Lagring av pennen med spissen ned holder gelen nær spissen, i stedet for på bunnen av pennen. Ved å holde lokket på når det ikke er i bruk, forlenes levetiden til pennen, siden lokket bidrar til å tette en tett tetning med pennespissen,

Tips og advarsler

  • Bruk alltid gelpennene etter bruk for å sikre at du får den lengste levetiden fra dem.

    / li>
  • Ikke kraftig rist eller trykk på bunnen av gelpennen. Dette kan forhindre at gelpennen fungerer.
  • Du kan ikke lage hver gelpenn igjen.
  • Gelpenner legger til et lunefullt preg på din skriftlige korrespondanse, med metall-, pastell- og juvelfargede fargetoner. Mens de fleste gelpenneprodusenter garanterer pennene i to år, stopper noen penner i løpet av den perioden. Hvis gelpennen ikke virker, og den er mindre enn to år gammel, er det noen ting du kan prøve å få det blekket til å strømme igjen. Test gelpennen ut på en rekke papirer. Noen ganger vil penner ikke virke på papir som er for tykt eller tynt.