Hvordan tegne bilder av Pokemon

 

1.

Tegn en sirkel for hodet. Fest en større oval til bunnen av sirkelen for kroppen. Legg avlange ovaler til armer og ben. Plasser armen ovaler nær toppen av kroppen oval. Legg bena på begge sider av den store ovale bunnen.

2. Legg små runde trekanter litt mot venstre og høyre side av hodet for å tjene som øyne. munnen med en linje som begynner under venstre øye, kurver ned og deretter tilbake opp igjen når den slutter under høyre øye. Dra nesen med to diagonale bindestreker mellom øynene og rett over munnen.

3. Legg til skilpaddeskallet med to buede parallelle linjer på høyre side av legemet oval. Dette virker som kantens kant. Legg rom for baksiden av skallet. nederst på høyre side av kroppen, tegne halen med en oval form som begynner liten og utvides til en bred sirkel.

4.

Tegn plater på torso. ved å tegne en horisontal linje over torsoens topp. I midten av denne linjen tegner du en vertikal linje som går helt nedover torso. Tegn en trekant på bunnen av torso og på venstre og høyre side av torsoen. torso. Legg til en horisontal linje i t Han er midt i torso. Denne linjen skal koble trekantene til venstre og høyre.

5.

Legg fingrene i hendene med tre trekanter på hver hånd. Gjør det samme for tærne. Legg en krøllete Q til halen med en linje som suger til venstre og deretter kurver inn på seg selv til høyre. Legg elever til øynene med kvartmåneformer ved foten av hver. Legg en liten oval øverst på hvert øye for å vise lysrefleksjon. Legg øyenbryn med buede linjer rett over øynene.

6.

Slett eventuelle unødvendige overlappende linjer. Blekk hele tegningen. La bleken tørke, og forsiktig slette blyantlinjene. Mørk i øynene, og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke denne teknikken til å tegne andre Pokemon-tegn. Se på bilder av andre Pokemon-skapninger og bryte ned konstruksjonen i ulike former.
  • Pokemon collectible characters vises i trading kort, leker, videospill og en animert TV-serie. På grunn av deres likheter i form og stil, bruker tegning Pokemon-tegn teknikker som gjelder for alle Pokemon. For eksempel har Pokemon-tegn generelt store øyne, store hoder og forenklede kropper. I denne artikkelen tjener Pokemon-tegnet Squirtle the Turtle som et eksempel for å illustrere Pokemon tegning metoder som kan gjelde for alle Pokemon tegninger. Legg merke til hvor enkle geometriske former som sirkler og ovaler skaper denne karakteren.