Kjennetegn ved en Boa Constrictor i det Reptile Kingdom

  Reptiler er kaldblodige vertebrater som tilhører klassen Reptilia og inkluderer slanger, skilpadder, øgler, alligatorer og krokodiller, samt utdøde vesener som dinosaurer og pterosaurer. Slanger utgjør nesten 3.000 av de ca. 7.500 arter av krypdyr. Boa constrictors er store New World slanger som kan vokse opp til 13 meter i lengde og leve rundt 20 år i naturen. Innfødte habitater spenner fra regnskog til gressletter til halvøken områder i hele Sør- og Mellom-Amerika og så langt nord som Mexico.

Fysiske egenskaper

Boa constrictors varierer i farger fra krem ​​til brun med mørkere geometriske markeringer, i henhold til University of Michigan Museum of Zoology 's Animal Diversity Web. Deres karakteristiske fargemønstre tjener som effektiv kamuflasje, noe som gjør dem ekstremt vanskelige å få øye på i naturen. Unge boas har en tendens til å være lysere i farge.

Reproduksjon

Gestasjon er fem til åtte måneder. En gjennomsnittlig søppelstørrelse er 25 babyer med minst ett kull på 60 på rekord. I motsetning til de fleste reptiler, inkludert mange andre slanger, lever boasene levende unge. Barnens ormer, som ser ut som miniatyr voksne, er helt i seg selv innen minuttene av fødselen.

Kosthold

Boa constrictors mate hovedsakelig på små eller mellomstore pattedyr og fugler. Ifølge Smithsonian Institute National Zoo er flaggermus en favorittmat, rystet i midtveisved å vente slanger. Boas dreper sitt bytte ved å pakke rundt det og klemme til det er suffocates. Boa svelger dyret hele og fordøyelsen tar opptil seks dager.

Oppførsel

Boa constrictors er nattlige eller crepuskulære (aktiv ved soloppgang og skumring). De er ensomme dyr med store territorier. Mannere reiser ofte lange avstander på jakt etter en kompis. Som andre slanger kaster boa huden for å vokse. De har god visjon, en utmerket luktsans og kan føle vibrasjoner gjennom sine kjeveben.

Pet Boa Constrictors

Boa constrictors er populære kjæledyr i deler av USA. Dessverre fører deres store voksne størrelse mange eiere til å slippe dem ut i naturen. I Florida har utgitte kjæledyr boa constrictors etablert vellykkede avlspopulasjoner, truende innfødte dyr og muligens utgitt en trussel mot mennesker. Ifølge University of Florida IFAS Extension er utgivelsen av eksotiske dyr, inkludert boa constrictors, ulovlig og straffes med en bot på $1000 og inntil et år i fengsel.