Hvordan komme i gang som en historiebror

 

Form en vane

1.

Opprett et mellomrom for skriving og skriving hver dag. Ved å utvikle en praksis for å skrive, på samme sted samtidig, vil du begynne å bygge forsvaret ditt mot forfatterens blokk og forstyrrelser.

Planlegg skrivingen din gang med bare 30 minutter daglig. Når du kan skrive trygt i 30 minutter, gå opp til en time.

3. Skriv hva du tenker på , selv om du ikke tror du har noe å si. Langsomt vil din stemme og syn begynne å dukke opp: Ideer vil dannes og, når de blir dannet, blir tegn, så plott.

4. Gi deg selv tillatelse til å skrive forferdelig. Redigeringen kommer senere. For øyeblikket er det viktigst å få ideene dine på papir.

Få tilbakemelding

1.

Ta en klasse. Fellesskap, universiteter og skriveorganisasjoner tilbyr klasser i en rekke sjangre, hvor du kan få tilbakemelding på arbeidet ditt fra medstudenter samt en instruktør. Mange kurs kan tas online, eller om kvelden eller helgene.

2.

Bli med i nettverket. Forum, meldingsbrett og grupper på profesjonelle nettsteder som LinkedIn gir en mulighet til å samarbeide med andre forfattere. Du kan lese om deres daglige kamp og suksess og finne ut om konkurranser, avlesninger eller andre muligheter for å få arbeidet ditt i redaktørens og publikums hender.

p> Finn en forfattergruppe for å gi oppmuntring, kritikk og, viktigst, tidsfrister. Du vil gi og motta tilbakemelding, få ærlige meninger om hvordan arbeidet ditt kommer over. I motsetning til en klasse har en forfattergruppe ingen instruksjon eller oppgaver: Hver forfatter bringer det han jobber med.

Få publisert

1.

Skriv inn konkurranser. Mange handels- og litterære magasiner har årlige eller kvartalsvise konkurranser. Vinnerne blir vanligvis publisert i enten utskrift eller nettversjon av publikasjonen. Oppføringene er vanligvis anonyme, slik at alle kan vinne.

2.

Doner skriving. Skriv anmeldelser av lokale bedrifter på nettsteder som Yelp eller postbokanmeldelser på Goodreads. Tilbyr å opprette blogginnlegg for en lokal virksomhet. Dette kan virke som 'gratis' arbeid, men det er en måte å gjøre tilkoblinger og bli lagt merke til. Det begynner også å bygge din skriveportefølje.

3.

Finn et betalende publikum. Hvert år publiserer 'Writer's Market' retningslinjer for tusenvis av publikasjoner, fra tidsskrifter til bokutgivere (se Resources). Handelspublikasjoner som «Poets and Writers» -magasinlisten krever ofte innleveringer.

h4> Tips og advarsler

  • Hold en journal. Skrive om livet til en forfatter kan være like givende som å skrive fiksjon.
  • Les så mye du kan. Forfattere som inspirerer deg og forfattere som utfordrer deg. Ikke bare les om skriving, les om aktuelle hendelser og nye vitenskap. De beste forfattere er gode lesere; du vet aldri hvor din neste inspirasjon kommer fra.
  • Vær forsiktig med å legge ut arbeid online. De fleste utgivere vurderer alt arbeid som er tilgjengelig på nettet som 'tidligere publisert', til og med arbeid utgitt til en personlig blogg.
  • Avvisning er uunngåelig. Ikke ta det personlig. Fortsett å skrive og fortsett å sende inn arbeidet ditt.
  • Alle kan skrive en historie, men det tar hardt arbeid, utholdenhet og lidenskap for å skille seg ut av det. Publiseringsverdenen kan virke ugjennomtrengelig, men det finnes flere veier enn noensinne for å få skriveren ut i verden og i lesernes hender. Med en vanlig skriftlig tidsplan og kontinuerlig sletting av dine ferdigheter, kan du skille deg fra sjøen av viljeforfattere og øke sannsynligheten for suksess.