Hvordan lage vinyl klistremerker

 

1.

Velg et design. Høykontrastbilder med rene kanter og levende farger fungerer best. Enkle design kan skannes og brukes til klistremerkene eller oppfinne din egen hvis du har tegneprogram som Adobe Illustrator. Lagre bildet som en 'jpg'.

2.

Eksperiment med farge. Vinyl klistremerker skrives ut uansett om prosessen (blandingsprosent av de fire farger i skriveren) eller spotfarger (ved hjelp av forhåndsblandet blekk) er valgt. Hvis arten krever PMS (Pantone Matching System) -fargene, må du huske at det ferdige bildet bare vil være så godt som skriveren du bruker til å skrive ut klistremerkene.

3.

Bekreft størrelsen på varen du planlegger å feste på dekalen på. Ark med utskriftsvennlig vinyl er bare tilgjengelig i 8,5 x 11 tommer, slik at de passer inn i skriverens skuff. Hvis du hadde et større klistremerke i tankene, må du kanskje ta det til en rask skriver for utdata.

< p> 4.

Størr klistremerkekonfigurasjonen i henhold til dette. Hvis du skal lage en vinyl-støtfanger, kan du ikke gjøre det lengre enn 10,5 tommer for å ta hensyn til skriverens gripevalser. Sentering din kunst på en 10,5-tommers horisontal linje vil holde den innenfor den parameteren. Legg ut små klistremerker ved å sette opp siden med riktig størrelse kolonner.

5.

Lag ett klistremerke og lagre det. Velg kunsten og gjenta eller duplisere den så mange ganger som arket kan tillate. Kontroller at alt forblir innenfor sidegrensene.

6.

Legg ark av vinylmagasiner i papirmagasinet. Skritt et testark for å være sikker på at aksjen er riktig lastet og at du er fornøyd med kvaliteten på fargeutgangen.

7.

For å lage store mengder klistremerker, kjør flere små batcher for å kvalitetssikre konsistensen av blekk og bilder som de kommer ut av blekkbadet.

Bruk en papirkutter til å skille klistremerkene dersom lageret du har valgt ikke er gjort for separasjon.

p>

Tips og advarsler

  • Hvis du produserer små vinyl klistremerker til plast eller tre modellfly, biler eller andre slike gjenstander, velg ultratynn lager laget bare for Denne typen jobb. Du kan ønske å investere i en kommersiell karakter skriver hvis klistremerkene dine skal brukes i et kommersielt firma. Disse maskinene er ikke billige og krever bruk av kommersielle blekk. Finn vinyl klistremerke på alle kontorsenter butikker.
  • < li> Ikke alle skrivere bruker blekk som skrives ut på vinyl lager. Les lagerpakken nøye for å sikre at ditt gjør det før du kjøper det. Vær sikker på at programvaren du velger for å designe klistremerker, er kompatibel med plattformen din. Det er ikke noe mer spennende enn å åpne en CD for å finne at den er programmert til å fungere med en Mac, og du eier en PC! Folk over hele landet er ikke sjenert om å la andre få vite hvor deres meninger ligger. Cruise en lokal parkeringsplass, og du vil se bildeklærter rope politiske tilknytninger, bilforsikringsselskaper, en erklæring fra nonprofit eller to, og klistremerkene til leiligheten og leilighetene må vises slik at de ikke blir trukket. Legg til noen alumnae-klistremerker og de som er mandat av landsbyen din, og du vil se hvorfor de fleste biler er reklametavler på hjul. Noen klistremerker kommer opp på bøker, skjorter og vinduer til bedrifter. Hvis du ser etter å fremme din sak eller virksomhet ved å hoppe over skriveren og lage din egen, vil denne artikkelen komme i gang.