Hvordan skrive et tillegg til engelsk litteratur

 

1.

Sett sammen en liste over alle emner - både store og små - som vedlegget skal inneholde. Vedlegget kan inneholde tegnnavn, abstrakte konsepter eller relevante sosiale problemer som vises i hele dokumentet.

2.

Finn alle sidene som berører hvert emne du har oppført. Du kan bruke en søkefunksjon i tekstbehandlingsprogrammet, men husk å inkludere sidelinjer hvis emnet fortsetter over flere sider. Hvis for eksempel en setning på Joyce strekker seg fra side 22 gjennom det første ordet eller linjen på side 23, skriv 22-23 i vedlegget.

3.

Begynn å skrive vedlegget i et eget dokument. Hver oppføring i vedlegget kan også brytes ned med egne underoverskrifter. For eksempel kan en oppføring på 'Marlowe, Christopher' ha underposisjoner på hans død, hans litterære arbeid, hans utdannelse, hans filosofi, hans seksuelle orientering eller hva som helst annet aspekt av Marlowes liv og arbeid diskuteres i boken.

4.

Alfabetiser listen for å gjøre det enkelt å søke. Proofles vedlegget. Vanlige feil i et tillegg inneholder unøyaktige overskrifter og feilstaving av navn. Legg også den til manuskriptet og la en leser prøve å bruke den. Dette vil hjelpe deg med å målrette mot feil sidehenvisninger. Gjør eventuelle nødvendige forbedringer til organisasjonen eller ordlyden.

Et tillegg - også kjent som en indeks - er en alfabetisert referanseseksjon som ligger på slutten av en bok eller et dokument. Vedlegget retter leserne til de eksakte sidene i dokumentet der spesifikk informasjon kan bli funnet. For eksempel kan vedlegget for en bok om Shakespeare inneholde nyttige emner som 'Marlowe, Christopher', hans samtidige rival, 'Publishing', en oppføring som vil indikere alle sidene som berører publisering i Shakespeare, og 'Guilt , 'som vil indikere alle forekomster av ordet i boken. Akademiske monografier på engelsk litteratur, lange litteraturverk som James Joyce s' Ulysses ', og vitenskapelige utgaver av litterære arbeider inneholder oftest vedlegg.