Hvordan tegne bambus

 

1.

Undersøk bambus i det virkelige liv eller i bilder hvis du ikke har tilgang til ekte bambus. Å se på den virkelige ting og forstå hvordan den vokser, vil hjelpe deg med å fange den på papir mer realistisk.

2.

Skiss hovedpolene av bambus og noen sprutende sidegrener.

3.

Tegn i veksten markeringer på stenglene som bambus er så kjent for. De skjer vanligvis på samme nivå.

4.

Tegn i lange, spisse bladklynger rundt polene og grenene, det gjør de ikke må være perfekt, men bør gjøre bevegelsen av bambusblader.

5. Velg fire fargeblyanter eller markører hvis du liker de bedre, som ligner på virkelige bambus. I dette eksemplet ble det brukt bronsegul, gulgrønn, jadegrønn og limegrønn.

6.

Begynn med å bruke den mørkere av grønnene og skyggen inn under vekstringene som dette er naturlig der skyggene ville falle.

7.

Bruk lysere grønn og fyll resten av bambusstenglene.

8

Bruk en brungrønn til å fargelegge noen av bladene.

9.

Bruk den mørkeste grønn til å fargelegge et par blader mot bunnen bare, da den nyeste og letteste fargede veksten ville være øverst.

10.

Bruk den letteste grønne og fyll inn alle resterende blader.

Bambus har blitt fanget i kunst i århundrer, spesielt i områder som Japan og Kina hvor den vokser naturlig. Bambus kan være en glede å innlemme i tegning eller maleri eller bare for å tegne solo. Den sterke og enkle naturen av bambus er det som tiltrekker mange kunstnere til å skildre denne planten. Her er enkle trinn på hvordan du tegner og farger bambus.