Paraboloppsettingsprosedyrer

 

Plassering

Parabolantenne må være høy nok til at den har et klart syn på himmelen over hindringer, inkludert andre hus, hustak, trær og fjell. Husk at trærne vil vokse og bygging skjer, slik at visningen din rett har behov for å forbli klar i årene som i dag.

Det er tre primære vinkler å vurdere når du justerer en tallerken: asimut, høyde og tilt. Azimut angår satellittets side-til-side bevegelse, mens høyden ikke angår hvor høy satellitten er posisjon, men i hvilken vinkel det er sammenlignet med horisonten, og vippe påvirker selve rotasjonsretten av parabolen. Nesten alle satellittjenester lar deg sette inn postnummeret ditt i satellittprogramvaren og motta de riktige koordinatene for hver av de tre retningene. Den viktigste delen av prosessen er å sørge for at parabolen har nok plass til å bevege seg i riktig retning. Generelt må parabolen se opp over horisonten og ha en 18 graders spenningsgrad for å svinge til høyre eller venstre etter behov. Retningen i seg selv vil avhenge av hvor du bor, men i USA bør parabolen møte sør sørøst på vestkysten og sørvest på østkysten, selv om forskjellige tilbydere kan ha satellitter på forskjellige steder.

Installasjon

Først bør du være sikker på at du kan installere parabolantenne trygt. Dette innebærer at du kan klatre opp og arbeide på tak eller vegger, være oppmerksom på elektriske farer, slik at du ikke er for nær noen gassledninger eller ledninger, og har de riktige verktøyene og utstyret til å flytte og installere parabolen. Dette krever vanligvis en venn som hjelper med å bære og plassere parabolen.

Retten kommer i flere forskjellige deler, delt inn i parabolen, masten og hengslet som brukes til å feste de to. Masten blir festet til taket (som krever boring av hull i takkonstruksjonen), og deretter festes parabolen på masten. En parabolantenn er i hovedsak en fokusert mottaker designet for å hente informasjon fra en satellitt som kretser i en bestemt posisjon i himmelen. Parabolen må være fokusert på himmelområdet hvor satellitten går rundt, og derfor er høyde, posisjon og vinkel så viktig. Mens fagfolk kan velge flekker og installere retter seg selv, er det billigere å installere dem selv.