Hvordan skrive en essay om å skrive en bok

 

Lærebok Metode

1.

Start med bokens avhandling / hovedide. Hva med å skrive en bok vil du diskutere eller lære publikum? Svaret på Dette spørsmålet er din hovedide. Eksempel: Prosessen med å skrive en bok er ikke vanskelig.

2.

Sett opp dine seksjoner / sekundære ideer. Hvilke punkter støtter hovedideen? bør også vurdere poeng som er uenige med hovedideen din, fordi et overbevisende essay omhandler motsatte ideer. Sekundær ide eksempel: En bok kan skrives om 30 dager. Dette er bevist av National Novel Writing Month-konkurransen som drives av The Office of Letters og Lys i San Francisco.

Skriv ditt første utkast. Dette er ikke på tide å bekymre deg for formatering, eller til og med sammenheng. Første utkast er ment å få ideer ned på papir slik at du kan redigere og forme dem senere.

4.

Proofread. Dette er en god tid å sikre at du har støttet oppgaven din på en tilfredsstillende måte, besvart spørsmålene du har satt opp og har nok informere

Bruk editeringene, skriv det endelige utkastet.

Freeform Method

1.

Spør deg selv hvorfor du skriver om dette bestemte emnet. Du skriver om å skrive en bok-hvorfor? Svaret på dette spørsmålet dikterer informasjonen du vil inkludere i essayet ditt.

2.

Vurder publikum. Informasjonen du presenterer, bør være forskjellig avhengig av hvem du skriver. En klasse av profesjonelle forfattere vil utvilsomt trenge noe annet enn en klasse på 8. graders, og det er noe du bør vurdere når du legger sammen papiret ditt. Dette fungerer godt med Pretend Interview Brainstorming teknikken.

3.

Brainstorm. Brainstorming er handlingen om å få ideer ned på papir og kan gjøres på en rekke forskjellige måter, for eksempel å bygge analogier, gratis skriving, late som intervjuer og / eller tegne et diagram.

Bygg en analogi: Bruk ordet som å koble emnet til en annen tanke. Eksempel: Å skrive en bok er som å spise en elefant; Du gjør det ett stykke av gangen.

Gratis skriv: Skriv ned hver tanke du har, uansett hvor meningsløst det virker, fordi det kan være det du trenger for å få fortellingen din startet.

Foreløpig intervju: Forelate noen fra målgruppen din, intervjuer deg på emnet ditt. Tenk på spørsmålene de ville spørre, og svar dem. Eksempel: Hva er den vanskeligste delen om å skrive en bok?

Tegn et diagram: Ideatrær eller edderkoppnett er to måter å tegne, eller visuelt representere dine ideer og informasjon. Denne metoden gjør det enkelt å se hvor mye materiale du har for hvert av poengene dine. Alt du trenger å gjøre er å se på antall grener eller bobler du har knyttet til en bestemt seksjon.

4.

Skriv ditt første utkast.

5.

Proofread og rediger ditt første utkast.

Tips og advarsler

  • Budsjett nok tid til å gå gjennom flere utkast i rekkefølge for å sikre best mulig kvalitetsarbeid.
  • Å skrive et essay kan være en skremmende oppgave av seg selv. Skriving om skriving ser ut til å være en oppskrift på forfatterens blokk - hvordan skriver man om å skrive? Men ved å bruke enten lærebokmetoden eller freeformmetoden for essay writing, kan du få gjennom et essay om å skrive en bok med relativ letthet.