Slik fjerner du en silkeskjermlogo

 

Fjerne silkescreeningsmal fra plast

1.

Ta en boks med WD-40 og beleg plastmaterialets overflate. Konsentrere deg hovedsakelig på området som har den trykte logoen.

2.

La WD-40 sitte på varen et øyeblikk, og tørk det av med en ren klut. Dette bør ta ut hovedparten av silkeskjermblekk.

3.

Ta en flaske Goo Gone og spred den over den resterende logoen blekk. La Goo Gone sitte på plasten i et øyeblikk.

4.

Tørk Goo Borte med en ren klut. Gjenta til logoet er helt forsvunnet.

5. Legg til oppvaskmiddel i en våt svamp og tørk ned overflaten av plastelementet for å fjerne alle kjemikaliene. La varen tørke.

Fjerne silkefargemaling fra stoff

1.

Ta stoffet du har silketrykket på, og kjør det gjennom en kald vask vaskemaskinen. Pass på at vasken er kald, da varmt vann vil føre til at blekket settes.

2.

Legg elementet på en plan overflate. Bruk hendene, plukk og fjern eventuelle løse malingbiter og kast dem bort.

3.

Sett varen i tørketrommelen og kjør den i høyeste innstilling. Dette vil gjøre den resterende malingen tilbake i væske.

4.

Skal bort så mye av malingen som mulig. Hvis det fortsatt er loggbrikker igjen på stoffet, suge en bomullsboll i neglelakkfjerner og legg den på stoffet.

5.

Vask og tørk stoffet igjen.

/ p>

Tips og advarsler

  • Hvis du fjerner silkeskjermsmalen fra stoffet når den er satt, er det ekstremt vanskelig, og det kan være umulig i noen tilfeller uten å ødelegge stoffet. Du kan muligens få logoet til å falme med gjentatte vasker, eller ripe av noen av peeling-maling.
  • Silke screening, som er prosessen med å overføre en papirdesign til en gjenstand med blekk eller maling, kan noen ganger føre til utilfredsstillende resultater. En kunstner kan gjøre kjemiske feil i prosessen, som for eksempel feil bruk av skjermfyller, eller til og med fysiske feil, for eksempel ved å stikke skjermen og smøre ut designet ved et uhell. Dette kan resultere i en ødelagt logo design, som må fjernes. Du kan også ønske å fjerne logoen fra et kjøpt, fortrykt element.