Hvordan lage deg selv i en tegneserie

 

1.

Åpne Adobe Flash og opprett et nytt dokument.

2.

Gå til Fil fra menylinjen og velg Importer til trinn til plasser bildet ditt. Alternativt kan du trykke på Ctrl + R på tastaturet.

3.

Endre dimensjonene slik at de passer til størrelsen på bildet. Gå til Egenskaper og endre bredde og høyde.

4.

Lås lag og opprett en ny over den.

5.

Velg Linjeverktøyet fra verktøylinjen, eller Ctrl + V, og start skissere bildet. Tegn en liten linje. Velg pilverktøyet, eller Ctrl + V. Hold pilen over live, og du vil se et lite kurveikon under pilen. Dette indikerer at du nå kan kurve linjen. Mens du holder nede musen, drar du linjen for å kurve etter dine behov. Fortsett å skissere hele bildet.

6.

Skjul lag 1 for å se en oversikt over bildet ditt.

7.

Unhide Lag 1. Ta fargelederen fra verktøylinjen, eller Ctrl + I, og velg hudfargen fra bildet. Velg Paint Bucket fra verktøylinjen, Ctrl + K, og fyll ut konturen med en hudfarge. Trykk Ctrl + A for å velge hele bildet, og endre linjens farge til en mørkere tone som utfyller huden.

8.

Dobbeltklikkslag, og merk det 'Body' og lås den.

9.

Lag et nytt lag, og begynn å skissere ansiktsfunksjonene, for eksempel øyne, bryn, lepper og nese.

10.

Åpne Color Mixer ved å gå til Window på menylinjen og velg Color Mixer. Alternativt kan du trykke Shift + F9. Begynn å fylle øynene.

11.

Endre fyll farge på øynene for å passe dine preferanser. Legg til flere lag for å legge til en elev, en glans og øyenvipper.

12.

Fyll i leppefarge.

13.

Tegn nese med noen linjer. Endre alfa av linjefargen til 50 prosent.

14.

Tegn håret med en tykkere børste. Endre børstens størrelse og form på verktøylinjen. Lag et annet lag for å legge til detaljer i håret med pensler i forskjellige størrelser og uthevet farge.

15.

Lag en skygge av bildet. Lag et nytt lag. Velg en stor svart børste og tegne en silhuett bak bildet. Dette gir bildet dimensjon og stil. Flytt dette laget til bunnen av alle de andre lagene.

16.

Opprett en bakgrunn. Først lag et annet lag. Begynn å tegne sirkler på laget med rund pensel. Gjør dem av varierende størrelser og farger. Velg alle ved å trykke Ctrl + A. Trykk F8 på tastaturet for å lage et filmklipp.

17.

Gå til Filtre nederst på skjermen, og velg + -knappen. Legg til Blur, og endre X og Y Blur til 50.

18.

Lagre bildet ved å gå til Fil fra menylinjen og velg Eksporter bilde. Du kan velge filtype. Dette bildet er lagret som .jpg.

19.

Du er ferdig!

Tips og advarsler

  • Tegneserier trenger ikke å være for detaljerte. Bare fang opp essensen av en persons funksjoner.
  • Pass på at du redder arbeidet mens du går, slik at du aldri mister fremgangen din!
  • Å gjøre deg selv til tegneseriefigur er en enkel og morsom aktivitet. Noen foretrekker å ha en tegneserie representasjon for deres online avatar, i stedet for et faktisk bilde. Tegneserier lar deg vise dine funksjoner uten å gi opp for mye privatliv, spesielt online. Her er en enkel måte å gjøre deg til en tegneserie, fra bunnen av.