Hvordan lage en veggmaleri

 

Et enkelt hjem dekorasjonsprosjekt

1.

Bestem designet du vil bruke. Mange hjemmebutikkbutikker tilbyr forslag og har eksempler på veggmalerier som er tilgjengelige for kjøp.

2.

Når du har bestemt deg for ditt design, trenger du et bilde av det. Også bestemme fargene for ditt design. Mange malingsbutikker kan nøyaktig matche malingsfarger. Du må gjøre designet til en gjennomsiktighet for bruk i en overhead-projektor. Gjennomsiktigheten vil tillate deg å spore designet på veggen. Noen dataprogrammer lar deg gjøre dette. Du kan også ta designen din til en hjemmebutikkbutikk.

3. Før du begynner, klargjør du overflaten som du planlegger å male. Putty noen negler og sand noen Tre eller tre lister lett. Rengjør veggen grundig med vann og trisodiumfosfat. Plasser tegningen på overheadprojektoren. Trekk tegningen i blyant.

4.

Marker elementene av designen i malerens tape. Hvis du har mange små områder hvor farger kan bløde inn i hverandre, kutte du båndet inn i små strimler og plasser dem forsiktig. Deretter maler du designet på veggen.

5.

Stencil malinger tørker raskt. Hvis du ikke liker resultatene, kan du male over det og prøve igjen.

Muraler er generelt store malerier festet til en vegg. En veggmaleri kan også tegnes eller males direkte på veggen. En veggmaleri er en fin måte å forbedre utseendet til ethvert rom. Muraler kan tjene som et rombrennpunkt, legge interesse for ellers enkle vegger og uttrykke din personlighet direkte. Selv om du ikke er en kunstner, kan du enkelt lage en av dine egne med noen få enkle verktøy.