Hvordan tegne Hawaiian Flowers

 

1.

Start med en veldig lys skisse for å bygge tegningen på. Det vil se ut som en tusenfryd med fem store kronblade. La et stort åpent senter og trekke en veldig lys linje som kommer ut av det som vil være stammen. Linjen vil ha en større oval form øverst. Trekk bladene lett nederst.

2.

Tegn i kronbladets former, med små rygger for det meste på ytre kanter.

3.

Mørk midtpunktet, da det er en konkav form som går inn. Dette vil gi effekten av en skygge. Lag linjer som går fra midten ut mot midten av hvert kronblad. Tegn i stammen og legg til de små frøene.

4.

Tegn bladene dine med små zigzagkanter. Tegn en midtlinje for hvert blad, og linjer som går fra midten til ytterkanten av bladet går helt ned, som i eksempelbildet. Polsk opp tegningen ved å slette uønskede linjer og fargelegging i bladene. Lag mer dimensjon ved å fortykke linjene som er nederst, som bunnbladene, overlappende kronblader og blader.

Tips og advarsler

  • Fargene dine blomster med fargeblyanter eller akvarellmaling.
  • Hibiscus er den mest kjente blomsten på Hawaii-øyene. Hibiskusblomstene ses mange ganger i Hula-jenter, og i mange luau-tema-dekorasjoner. Tegningen din kan brukes til mange ting, for eksempel gaver, gratulasjonskort, invitasjoner til et luau- eller hawaiisk-tema fest, hjemmekino, etc.