Hvordan tegne damer 'Jeans

 

1.

Tegn bekkenet med en femkantet form. For baksiden av buksene trekker du bunnen av femkantet med to halvkretser. For fronten av jeans trekke bunnen av pentagon kommer til et skarpt punkt. Tegn retningslinjene for beina med enkle linjer. Legg til sirkler for knær og ovaler for føttene.

2. Legg til sylindere for øvre og nedre ben. Tegn øvre bensylinderen bredere på toppen enn bunnen. Gjør det samme for underbenene. Påfør dette på både foran og baksiden av jeans.

3.

Tegn en buet linje over toppen av baksiden av jeans. Tegn en annen buet linje under dette. Tegn en omvendt 'J' -form. Legg til en liten vertikal linje på høyre side av baksiden av jeans. Tegn en femkant på venstre kinn og en annen til høyre for lommer.

4.

Tegn en vertikal linje som går ned midt på forsiden av buksene for glidelås. Tegn en liten sirkel for knappen. På hver øvre side av buksene legger du til en liten buet linje for lommer. Tegn en horisontal linje som går over toppen av jeans. Legg til små vertikale linjer på de øvre sidene av fronten av jeansene for beltestropper. På begge buksene legger du til en liten bellkurve i bunnen av jeans og over toppen av skoene.

5. Legg til parallelle linjer på de to horisontale linjene på toppen av baksiden av jeans. Tegn parallelle linjer i hver av baklommene. Legg til en vertikal linje som går ned på høyre side av bakre venstre ben for å vise sømmen på jeans. Tegn parallelle linjer nederst på begge sider av jeans.

6.

Tegn parallelle linjer rundt frontlommene. Legg til en 'L' -form på venstre side av glidelåsen for glidelåsen. Tørk beltestroppene med parallelle linjer som er festet til beltens retningslinjer.

7.

Blekk hele tegningen. La bleken tørke og slette alle blyantlinjene. Legg til en liten diagonal 'V' form under kneet på forsiden av buksene. Tegn stor '7' -formet linje under det fremre kneet. Disse linjene vil bidra til å vise foldene i klærne.

Tips og advarsler

  • Når du har trukket ut skjelettrammen, kan du leke med forskjellige jean design.
  • La bleken tørke før du sletter blyantlinjene for å hindre flekker på tegningen din.
  • Denim i blu jeans form har eksistert siden slutten av det nittende århundre. Kvinners jeans har spesielt gjennomgått mange endringer gjennom årene. Lær hvordan du kan tegne kvinners jeans kan også være nyttig i moteporteføljen din hvis du vurderer en karriere i mote design. Når du mestrer grunnleggende malen, kan du tegne et bredt utvalg av kvinners jeans i mange forskjellige stiler.