Hvordan tegne en DUB bil

 

1.

Tegn en rektangulær terning på bilens hette. Legg til et rektangel på venstre side av dette. Lag retningslinjene for frontruten i rektangulær form. Gjør denne firesidige formen kortere på toppen enn bunnen. Fest en trekant til venstre for frontruten til venstre side.

2.

Lag hjul ved å tegne sirkler på venstre og baksiden. Legg til en liten rektangulær terning på forsiden av bilen for en støtfanger. Tegn vindspoiler med en trekant og fest to horisontale parallelle linjer til dette. Under spoiler legger du til et lite, tynt rektangel.

3.

Legg sidespeilene med rektangulære former som er bredere på utsiden. Legg disse til øverste enden av hetten. Lag frontlykter med rektangulære former. Gjør innsiden av disse figurene skrå ned diagonalt mot støtfangeren. Legg en ventil på forsiden av støtfangeren med en lang femkantet (femsidet) form. Legg det fremre høyre sideskjulet med et lite torg under høyre høyre hjørne av støtfangeren.

4.

Tegn grillen med rektangulær form over støtfangeren. Gjør toppsiden bredere enn bunnen. Tegn døren med en buet vertikal linje som starter ved foten av venstre side av vinduet. Legg til en linje langs venstre side av bilen. Gjør disse parallelle med sidene rektangulens øverste og nedre linjer.

5. Legg til tre små rektangler på forsiden av bilen. Gjør dekkene tredimensjonale ved å legge en buet linje til de tre synlige dekkene. Legg disse linjene på høyre side av hvert dekk. Koble disse linjene med små horisontale linjer nederst på hvert hjul. Tegn to diagonale linjer på venstre og høyre side av hetten for å fungere som retningslinje for den opphøyde motoren. Legg håndtakets håndtak i øverste venstre hjørne av døren. Gjør dette ved å tegne et rektangel med en halvcirkel festet til venstre.

6. Legg til felger til hjulet med koniske rektangulære former. Gjør topplinjen av disse figurene buet slik at de passer til hjulets kant. Tegn seks av disse figurene på hvert hjul. Legg den hevede motoren med to horisontale linjer på hetten på bilen som bøyer seg ned i hver ende. Lag grillen på forsiden av bilen ved å tegne diagonalt skjærende linjer.

7. Legg til kryssende vertikale og horisontale linjer på forsiden. Tegn racingstripene med parallelle linjer som løper diagonalt opp på dekselet, taket og spoileren av bilen.

8.

Blekk hele tegningen. La bleken tørke og slett blyanten. Mørk i racing stripes med markører. Gjør det samme for vinduene for å få dem til å vises farget. Mørk dekkene og de seks rektangulære ventilasjonene på forsiden av bilen.

Tips og advarsler

  • Spor ut forskjellige mønstre på bilen lett i blyant til eksperimentere med forskjellige design.
  • La bleken tørke før du sletter blyantlinjene, eller blekket smelter. Legg et ark papir under tegningen når du mørker i vinduene og racing stripene.
  • DUB-stil biler er kjent for sin blits, glans og unik design. En bil i DUB-stil kan gjøres fra hvilken som helst bil, så lenge den sporter skinnende felger, en kul malingjobb og et lurt utvendig interiør. Du kan legge til DUB magazine style designs til nesten hvilken som helst bil på markedet. Tegne en bil av denne stilen krever at du bruker grunnleggende geometriske former som kuber, trekanter og sirkler for å lage bilens ramme. Designene, som racing stripes og tonede vinduer, vil bli lagt til etter at strukturen på bilen er bygget på siden din.