Slik konverterer vindhastighet fra knuter til MPH

 

1.

Beregn konverteringen med en kalkulator. Bruk en kalkulator, multipliser antall knuter med 1,1577945; Produktet er vindhastigheten i miles per time.

2.

Beregn konverteringen med blyant og papir. Multipliser det samme som du ville med en kalkulator, unntatt avrunding 1.1577945 til nærmeste hundre, slik at den blir 1,16. Dette vil gi deg et rimelig estimat og redusere multiplikasjonstid.

3.

Beregn konverteringen med et vindhastighets konverteringskart. Ta med et vindhastighets konverteringskart med deg for referanse. Selv om det er enkelt, kan denne metoden ikke være praktisk til enhver tid.

4.

Beregn konverteringen i hodet ditt. Konvertering av knuter til mph i hodet ditt kan gjøres hvis du er god med mental matematikk. Selv om du mangler enorme mental matematiske ferdigheter, kan du finne et godt estimat ved å bare legge 15 prosent til vindhastigheten i knuter.

Gjør dette ved først å avrunde knutens vindhastighet til nærmeste 10. For eksempel med en vindhastighet på 22 knop, første runde ned til 20. Neste figur 10 prosent av 20, som er 2, og legg til det til 20.

Du har nå 22 og må legge til i de andre 5 prosentene. Siden du vet at 10 prosent av 20 er 2, er 5 prosent halvparten av 2, som er 1. Legg til 1 til 22 og du får det endelige svaret på 23 km / h.

Tips og advarsler < / h4>

  • Intuitivt å forstå hva en knute er, vil tillate deg å omgå konverteringsteknikker. Hvis du kan forstå konseptet om hva en kilometer per time er, så etter en liten opplevelse, vil en knute ikke være annerledes.
  • En knute er lik en nautisk mil per time. En nautisk mil er 'ekvivalent med avstanden som er spenket med et minutt med lysbue i breddegrad' eller 1,852 meter, ifølge et universitet i Arizona.
  • Anerkjenn begrensningene til den mentale matte snarveien beskrevet i trinn 4. I eksemplet som er oppgitt, er den nøyaktige omdannelsen på 22 knop til mph 25,5 mph. Selv om dette ikke er et dårlig estimat, er dette kanskje ikke akkurat nok avhengig av søknaden din.
  • Reiser i en luftballong, en pilot overskrider sitt landingsmål med omtrent to miles. Hvordan kan dette skje når hans anemometer, som måler vindhastighet, viste vindhastigheter jevnt ved 15? Pilotens feil var ved å ikke gjenkjenne at hans målinger var i knuter, ikke miles per time (mph). Feil som disse unngås ved å være oppmerksom på enheter og vite hvordan man konverterer knuter til mph. Det er forskjellig vindhastighetskonvertering metoder. Å vite hvordan å estimere konverteringen i hodet ditt kan være nyttig.