Hvordan male med akrylmaling

 

1.

Akrylmaling kan enkelt blandes med andre farger. Bruk et ark med vokspapir som en palett, klem litt lakk ut av røret, legg til litt av en, to eller tre farger og bland sammen. Blending legger til en interessant berøring til et abstrakt maleri ved å spille med forskjellige farger på mange områder. Bruk denne metoden - legg til gnisten, snøen eller glitteren - når du pynter og maler en hvilken som helst plakat.

2.

Akrylrør malinger, når de er igjen på en palett, forblir fuktig i noen timer ved lett å fylle hele paletten med et annet ark med vokspapir. For å gå over natten, bruk en sprøyteflaske - fylt med vann - og spray lett maling før dekking. Sett alltid dekselet på rør av maling etter bruk. Akryler som brukes i krukker, kan penseldypes og deretter males direkte på lerretet.

3.

Kjøp børster som er uttrykkelig merket for akryl. Skyll hver etter å ha skiftet farger og la det tørke. Det er best å ha to av hver ofte brukt størrelse slik at en tørker mens den andre brukes. Ikke la børster sitte (børste ned) i vannkanne. Børstene vil bøye seg ut av form og bli ubrukelig.

4.

Vask akrylbørster med en spesiell børstepåføringssåpe eller en flytende penselrenser. Sett litt på håndflaten, mens du tørker børstene frem og tilbake i håndflaten, skaper en skum. Når håndflaten din ikke har mer maling som kommer ut av det, tørk børsten med et papirhåndkle, støp det i form og legg det flatt på et papirhåndkle for å tørke.

p> Legg en akvarell se på et maleri - enkelt og raskt - ved å dyppe børsten først i vann og deretter inn i akrylmaling. Pensle lett over en papirpose for å fjerne overflødig vann, og deretter maling på lerretet. Tillat å tørke og gjenta prosessen med en annen farge for å legge til en annen akvarell effekt hvis ønskelig. Akrylmaling, når den er fortynnet med vann, kan også brukes til luftbørsting.

Maskeringstape kan enkelt legges til og fjernes fra enhver tørket akrylmaling uten å skade eksisterende maling. Dette gjør det enkelt å legge til en skarp og ren kant når det trengs på et maleri. Fest båndet godt på lerretet, og prøv å ikke male på toppen av kantene på båndet, men i stedet på lerretet. Dette vil skape en skarp og definisjonskant til maleriet. (se bilde) Bruk denne metoden når det er nødvendig med en skarp linje. Tillat å tørke noen minutter før du fjerner tape forsiktig.

Tips og advarsler

  • En tykk, men jevn kappe akrylmaling, på undersiden av kutt ut papir, kan virke som klebrig lim og kan brukes til collager.Make plakater med Artist Acrylics som kommer i små krukker i en rekke farger, glitter og glitter. De er billige og finnes i en hvilken som helst håndverksbutikk. Bruke akrylmaling på en hvilken som helst keramisk figur er en kreativ metode for å underholde selv det yngre barnet på regnfulle dager. Akrylmaling er vaskbar, luktfri og rask for å rydde opp. Keramiske figurer gir også rimelige gaver. Ta med spissen av det åpne rør av maling med vaseline for å forhindre at malingen stikker, noe som gjør det enkelt å åpne og lukke malingsrøret.
  • Tørk alltid tuppenes tuber maling før du skruer på dekselet. Klem aldri røret fra bunnen, eller du vil skade røret og gjøre det søppelmateriale.
  • Akryl, i motsetning til oljemaling, er luktfri, rydder opp lett med vann og flekker ikke klær eller hender. Akrylmaling kommer i forskjellige størrelser, glass og konsistenser og kan tynnes med lite vann (for akvarell effekt), fortykket med Gesso, eller brukt som det er. Akrylmateriale er rasktørkende, noe som gjør det mulig å fullføre ferdig hobbylakkert håndverk i løpet av få minutter eller et komplett, komplekst lerretsmaleri om en kveld.