Hvordan tegne hibiscusblomster

 

1.

Finn et behagelig, godt opplyst sted hvor du kan tegne og sette opp hibiscusblomstermodellen der du kan se den. Modellen din kan være en ekte blomst, eller det kan være en tegning eller et maleri.

2.

Legg et ark med grafpapir med 1/4-tommers firkanter foran deg . Merk markerer grensene der du vil tegne blomsten din. Sørg for at du har valgt et område som er i like stor grad som blomsten din - med andre ord, gjør ditt område høyere enn det er bredt hvis blomsten din er høyere enn den er bred. Bruk en linjal til å måle blomstens høyde og bredde. Merk grensene til et proporsjonalt stort område på grafpapiret.

3. Koncentrer på å tegne bare en 1 / 4-tommers firkant om gangen. Bruk blyanten din. Ikke vær redd for å slette et firkant og gjenta om nødvendig.

4. Gå over de primære linjene i blomsten din med blekkpennen når du har fullført hele blomsten i blyant (en 1/4-tommers firkant av gangen, tegnet blomsten til proporsjonene du har kartlagt i trinn 2). Når du har gått over dine primære blyantlinjer med blekk, bruk viskelæret til å slette eventuelle utenlandske blyanter. Du har nå en perfekt hibiskusblomst trukket på grafpapir.

5.

Tape sporingspapiret ned over toppen av din grafisk papirhibiskusblomst. Det er viktig at sporpapiret ikke kan bevege seg i forhold til grafpapiret. Bruk blekkpennen til å spore blomsten på sporpapiret.

6.

Farg oppsporingspapirkopien av hibiscuset ditt eller lag en kopi av bildet på bedre papir. Farg kopien.

Tips og advarsler

  • Selv om du bruker grafpapir - og kun tegner 1/4 tomme av blomsten din om gangen kan fortsatt trenge å prøve et sekund eller enda en tredje gang for å få blomsten din til å komme ut perfekt. Husk at kunst er både en ferdighet og et talent.
  • Tegning er i stor grad et spørsmål om riktig størrelse og proporsjon. En måte å bidra til å oppnå et livlig utseende til din kunst - selv om du har liten eller ingen kunstnerisk evne - er å bruke grafpapir. Ved å tegne tegningen på grafpapir, trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre hele tegningen perfekt. Alt du trenger å gjøre er å gjøre hver enkelt 1/4 tommers firkant så perfekt som mulig. Hvis hver firkant er riktig , hele tegningen kommer ut riktig. Du kan tegne din hibiscusblomst fra en levende modell eller fra en annen tegning.