Om tilpasset bildeinnramming

 

Typer

Det er flere tilpassede bildeinnrammingsalternativer. Når du velger en egendefinert bilderamme, velger du hvilken ramme du vil kjøpe, og hvilken type matting som omgir bildet. Noen tilpassede rammer har også glass- eller plastdeksler.

Typer av rammer

Når du er tilpasset et bilde, kan du velge hvilken type ramme som skal brukes. Det er tre rammer, aluminium rammer, harpiks og mange andre varianter. Trerammer er vanligvis dyrere, men mange synes å synes de er mer attraktive. De kan også kuttes på ulike måter. Tre rammer kan til og med håndskåret med design for å få bildene dine til å skille seg ut.

Fullservicerammer

Et fullverdig bilderammeselskap vil levere alle tjenestene som er beskrevet ovenfor. Du kan få et hvilket som helst størrelsesbilde innrammet i enhver stil med ramme. I noen tilfeller vil disse selskapene selv lage sine egne rammer i sitt eget verksted, eller inngå jobben til en rammemaker. De har et stort utvalg av mattingsalternativer, og vil ramme alt fra bilder til dyner og håndarbeid.

Raske tilpassede rammere

Raske tilpassede rammere tilbyr reduserte tjenester og tilbyr vanligvis et standard sett med forhåndsdefinerte rammer som du kan skreddersy etter dine behov. De kan ikke tilby merkelige rammer, men de gir deg muligheten til å velge farge, type ramme og hvilken som helst type matte. Det kan være færre alternativer, men du får en bedre pris og får fremdeles et tilpasset utseende.

Matting og andre alternativer

Tilpassede framers kan også gi andre alternativer, som syrefri montering, folieinnlegg på rammen og rundt matting, og ekte designer stiler. Andre muligheter inkluderer ekte, museumskvalitet montering for bilder og kunst som varer for alltid. De beste tilpassede rammebutikker vil tilby alle disse tjenestene. Tilpasset bildeinnramming er en utmerket måte å vise frem din kunst og bilder. Det er den eneste måten å virkelig få akkurat det du vil, og det kan gjøre at selv de mest rutinemessige bildene ser så mye mer ut. Mange kunstnere og fotografer bruker tilpasset innramming når de viser sitt arbeid. Det tilbys også på de fleste fotobutikker.