Slik lager du fotokort for gratis

 

1.

Bruk et digitalkamera til å ta et bilde av deg selv, din familie eller det motivet du ønsker å presentere på forsiden av ditt personlige gratulasjonskort. Sørg for at kameraet tar bilder med anstendig kvalitet, slik at bildet på gratulasjonskortet ditt ikke blir forvrengt.

2.

Åpne bildet ditt i Photoshop og ryd det opp. Bruk de forskjellige verktøyene i programmet for å sikre at bildet er krystallklar og ser slik du vil. Når bildet har riktig farge, utseende og størrelse, er du klar til å legge inn tekst i design.

3.

Klikk tekstboksverktøyet i Photoshop og skriv hilsen du vil gjerne plassere på kortet ditt. Du vil være i stand til å velge nøyaktig plassering, farge og skrift på teksten som det vil vises på bildeutformingen.

4.

Lagre ditt ferdige fotoutforming som en .JPEG eller .PNG-filen i mappen 'Mine bilder'. Dette gjør at du enkelt kan finne designet ditt senere når du er klar til å lage kortet ditt.

5.

Gå til Smilebox for å lage ditt gratis bilde gratulasjonskort. Last ned gratisprogramvaren og redigeringsprogrammet.

6.

Åpne programmet og velg en mal for ditt gratulasjonskort. Smilebox-programvaren har mange maler for alle typer anledninger og helligdager. Velg den som best passer din grunn til å sende kortet.

7.

Åpne mappen 'Mine bilder' og klikk på bildet ditt. Dra bildet på designet i Smilebox-programmet. Du kan også legge til musikk på gratulasjonskortet ditt eller legge til en bildetekst.

8.

Send kortet ditt eller skriv det ut og send det til dine kjære.

Å kjøpe gratulasjonskort til venner og familie rundt ferien (eller når som helst på året, for den saks skyld) kan være dyrt. Og noen ganger ser kortene du ser i butikken ikke ut personlig nok eller sier hva du virkelig føler. Det er derfor det er bedre å bare lage ditt eget fotokort til å sende til dine kjære, for å virkelig uttrykke hva du må si