Trådløst Pet Gjerde Vs. Underjordisk kjæledyr gjerdet

 

Trådløs kjæledyrhekker

Trådløs kjæledyrhekker benytter en radiosender i hjemmet ditt som overfører radiobølger til kjæledyrets krage. Hvis kjæledyret ditt går for langt og krysser grensen, får det et mildt støt.

Underground Pet Fencing

Underground pet fencing er avhengig av en underjordisk ledning som overfører radiobølger til kjæledyrets krage.

Fordeler

Både trådløse og underjordiske alternativer gir et usynlig gjerde som er mer attraktivt og mer pålitelig enn mange andre gjerderalternativer.

Overvejelser

Trådløs gjerde fungerer best i flate meter; senderen fungerer kanskje ikke riktig over åser. Imidlertid kan kjæledyr som har rømt et underjordisk gjerd, ikke komme tilbake til gården, siden de vil motta et annet sjokk når de gjør det.

Advarsel

Før du graver, ring for å sjekke om underjordiske verktøy. North America One Call Referral Service på 1-888-258-0808 kan henvise deg til en katalog over verktøy selskaper. Hvis du har kjæledyr som går utenfor, er det viktig å bygge et gjerde for å hindre dem i å vandre bort eller gå inn på gaten. Selv om det finnes mange muligheter for gjerding, tilbyr trådløse kjæledyr gjerder og underjordiske kjæledyr gjerder muligheten til å ha en usynlig gjerde.