Etter gjødsling din plen, når er det trygt å la kjæledyr på plenen

 

Betydning

Dyr har stor risiko for eksponering for kjemikalier på plener fordi de er små, nær bakken, og ofte utforsker eller renser seg med munnen.

Advarsel

Gjødsel, plantevernmidler , herbicider og andre farlige kjemikalier kan spores inn i huset, og kan være tilstede i nærliggende verft og offentlige steder. Se alltid etter flagg som markerer nylig befruktet gress, og hold kjæledyrene dine (og barna) unna.

Symptomer på forgiftning inkluderer kvalme, oppkast, pustevansker, kramper, svakhet, sammenbrudd, irritabilitet og anfall.

Effekter

Langtidseffekter av eksponering for kjemikalier kan inkludere fødselsskader, leverproblemer, kreft, immunforsvar og skjelettproblemer.

Forebygging < / h2> Det er tryggest å unngå å bruke kjemisk gjødsel og plantevernmidler. Det finnes mange naturlige alternativer, for eksempel maisglutenmalt, for å drepe ugress, øl for å drepe snegler og natron for å eliminere soppsykdommer. Gjødsel, plantevernmidler og herbicider kan være svært farlige og til og med dødelige for kjæledyr. Selv om det er tryggest å unngå å bruke kjemikalier som er farlige for kjæledyr, er det sannsynligvis trygt å la kjæledyret være på befruktede plener etter at plenen har blitt vannet og 48 timer har gått. Det er imidlertid viktig å alltid lese instruksjonene og bruk kjemikalier nøye.