Hvordan få Gemini Tatoos

 

1.

Hvis du er interessert i Gemini tatoveringer, tenk først på hva du vil at den skal se ut.
Gemini-temaer involverer astrologiske symbolikk av tvillinger. Apollo og Artemis er de menneskelige / gudbildene som vanligvis er tilknyttet, men begrepet tvillinger og dualitet kan tolkes på mange måter. Noen ganger kan ulvene fra den gamle Romulus- og Remus-mytologien eller det egyptiske konseptet med de to stjernene Castor og Pollux skape et tema for tatovering. En enkel design kan dannes rundt det romerske tallet II. Noen ganger brukes teatralsk komedie og drama med to-ansiktskoncept i design. Kort sagt, det er mange måter tatoveringsdesign kan dannes rundt Gemini-temaet.

2.

Bestem hvor stor og hvor på kroppen du vil ha din Gemini-tatovering.
Design for Gemini tatoveringer kan være enkle og små eller store og forseggjort. Det grunnleggende temaet kan blandes med personlige eller symbolske bilder og kan tatoveres på hvilken som helst del av kroppen, avhengig av hva brukeren vil.

3.

Folk som velger Gemini tatoveringer er Geminis seg, ærer noen som er en Gemini eller forholder seg på noen måte til Gemini-temaet.

4.

Slå opp design i dine lokale tatoveringssalonger eller online for å få ideer av hva du liker.

Forskning hvordan og hvem skal gjøre din Gemini-tatovering.
Du vil kanskje prøve en midlertidig tatovering først for å se om du liker det . Men når du bestemmer deg for tatovering, må du sørge for at du velger en profesjonell artist med godt omdømme og følg nøye alle retninger du får. Du vil at din Gemini-tatoveringsopplevelse skal være sunn!

6.

For mer informasjon om hvordan du får Gemini-tatoveringer og alt om skiltet, vennligst se tilleggsressurser nedenfor.

En av de mest populære av astrologiske tatoveringer er Gemini-tatoveringen. Tweini folk er født mellom 22. og 23. juni. Kanskje det er fordi den grunnleggende II-glyfen for Gemini er enkel å gjengi, eller på grunn av de interessante mulighetene til tegnetes begrep om dualitet, men Gemini-tatoveringer vokser i popularitet mer enn noe annet tegn. Her finner du mer informasjon om hvordan du får Gemini tatoveringer.