Hvordan ikke nærmer seg et kunstgalleri

 

1.

Når du har bestemt deg for å ta neste skritt i din kunstkarriere og sende inn til et kunstgalleri, oppfordrer jeg deg til å gjøre undersøkelsen. Det er så mange underleveringspolitikker som det er kunstnere og gallerier, så det er viktig at ditt første inntrykk er målrettet for å inkludere den riktige informasjonen og galleriet for deg.

2.

Først hva du IKKE skal gjøre:
- Ikke skriv et notat på riper eller et visittkort trykk det under galleridøren og vent på et anrop.
- Ikke nærmer deg noen ved en åpning, en fest eller under personlig tid med mindre de initierer det.
- Lei aldri inn i åpningstiden med store canvases og begynn å rope 'LOOK! LOOK!'
- Aldri lyv og si 'vel, Din assistent sa: 'Hei, min assistent er en hund ;-)
- Ikke send eller send en portefølje uønsket, spesielt en som sender galleripersonell som rushing til postkontoret eller UPS.
- Ikke fornær at noen er hund, kunst, plass, etc. Spør deretter personen til å se på nettstedet ditt.
- Ikke vent at navnet slipper for å unnskylde deg fra en faktisk innsending.
- - Aldri starte en samtale med ordene u0026 Jeg er narkoman, alkoholist, sexarbeider, etc. ' og vunnet Jeg kjøper bare noen få stykker fra duffelposen for å komme deg over neste hinder. Uh ... nei!
- ALDRI, NOENSINNE, NOGENSINNE, SEG 'MEN MITT VERKTØY ER SÅ MEGET BEDRE

Nå for noen få positive forslag:
- Besøk så mange gallerier som mulig for å få en følelse av det rette Passer for deg.
- Gjøre en liste med 5-10 som du føler vil være en passform basert på stil, prispunkt, plassering, demografisk av kunder, erfaring og personlighet. Du fortjener den totale pakken. BR /> - Se på kunsten på veggene, andre kunstneres representanter samt galleriernes nettsted.
- Sørg for at galleriet representerer ditt medium.
- Gjør forskning individuelle gallerier 'innleveringspolitikk som varierer mye. Noen vil ha lysbilder, andre spør at du har et visst antall brikker tilgjengelig, andre vil akseptere bilder av arbeid eller porteføljer, mens noen bare trenger et nettsted.
- Hvis du krever en portefølje eller en kopi, må du gjøre din skille seg ut ved å bruke kreativ emballasje, logo, etc.

Denne artikkelen er et humoristisk forsøk på å trene artister på hvordan IKKE å nærme seg et kunstgalleri i håp om å vise sitt arbeid. Nøkkelen er å ta seg tid til å undersøke individuelle gallerier for å finne riktig passform og deretter tilpasse en innsendingspakke eller informasjon rettet mot dem. Du har bare en sjanse til et førsteinntrykk.