Slik bytter du et bilde til et kunstverk

 

1.

Hvis du ikke har Picasa 3, kan du laste den ned gratis på www.picasa.com: (Merk, hvis dette er første gang du bruker Picasa 3, søker den automatisk på din kjør for alle bilder og filmfiler for enkel bruk.) Velg Picasa-ikonet, og åpne programvaren.

1.For de venstre håndmappene, velg et blomst bilde ved å dobbeltklikke på det. (Hvis du ikke har en blomst, finn et passende men fargerikt emne.) Bildet vises nå i det grå arbeidsområdet til høyre. Legg også merke til at venstre side nå inneholder tre faner.

2.

2.For de 3 kategoriene til venstre, velg 'Effekter'

3.Nå velg 'Metning,' og velg og flytt deretter 'Beløp' bar til høyre til den når slutten. Velg deretter 'Bruk.'

3.

4. Gå tilbake til kategoriene og velg 'Tuning.' Finn og velg 'Skygger' bar og flytt det helt til høyre til bildet viser en rik, mørk farge.

4.

5.Gjenn, gå tilbake til kategoriene, og velg u0026 quot; Effekter, og velg deretter 'Oppvar.'. (Bildet skal få en litt rødlig glød.)

5.

6. I samme kategori velger du nå 'Fokus B u0026 W' og flytt sentergult krysshår til ønsket posisjon. Når du har et godt fokuspunkt, velg søk.

6.

7.Vend tilbake til fanene og velg u0026 quot; Skygger u0026 quot; igjen, og flytt baren litt til høyre, omtrent ¼ til enden. Velg 'Høydepunkt' og flytt den til høyre om ¼, og velg 'Fyll lys' bar og flytte den om 2 / 3rd. til høyre. La 'Farge Temperatur' alene, eller flytt som ønsket.

7.

8.Vend tilbake til fanene og velg 'Soft Focus.' Juster 'Størrelse' og 'Beløp' litt å uklare ut bakgrunnen, men gjør blomsten skilt ut.

8.

9. Velg 'Play' for å se bildet i et lysbildeshowformat.

10. Lagre bildet ved å gå inn i Fil-menyen øverst i venstre hjørne og velg 'Lagre som kopi'. Dette unngår å miste det opprinnelige bildet.

Tips og advarsler

  • Du kan gjøre disse 10 enkle trinnene med praktisk talt et bilde, bare pass på at bildene kan være lyse og morsomme.
  • Slik bruker du Picasa 3 for å enkelt gjøre et bilde til et kunstverk.