Slik lager du en rub-overføringsteknologi på høy kvalitet papir

 

1.

Velg tegningen. Som jeg nevnte, kan kilde tegningen være alt du har trukket på en hvilken som helst type papir. Du kan også ønske, som en øvelsesøvelse, å ha et bilde (foto, utklipp) som du kanskje ønsker å bruke, for å vampe opp , endre eller leke med. Ta stykket og fest det til tegnebrettet ditt ved å trykke på hvert hjørne.

2.

Nå, få et ark med sporpapir og legg arket over den opprinnelige tegningen. Hvis du bruker en lysboks, vil den opprinnelige tegningen bli tappet på lysboksen, med sporpapiret lagt ovenpå originalen.

3.

Når du har lined opp oppsporingspapiret, fest det ved å tappe hvert hjørne med et lite stykke maskebånd og begynne å spore tegningen. Prøv å ikke spore bildet ved å bruke 'sketchy' med en blyant blyant. ; linjer, bruk hellere dristige og forsettlige linjer som vil definere konturen på bildet du kopierer. Prøv ditt beste for ikke å stoppe midtveis mellom en kontur / form, siden det punktet du fortsetter vil vises åpenbart for betrakteren og vil nesten alltid ikke svare til konsistensen av omrisset.

4.

Kontroller tegningen din når du er ferdig med å spore den. Når du er fornøyd med resultatene, gå inn og spore detaljene (mønstre, teksturer osv.) Som du ønsker å beholde og replikere i den nye overføringen.

5.

Når du har ferdig med dette og du har sjekket sporingen, fjern sporteksten og den opprinnelige kildeskissen / tegningen fra lysboksen eller tegneflaten. Ikke slipp deg av den opprinnelige tegningen, du vil lagre den som en referanse når fullfører overføringen.

6.

På dette tidspunktet bør du ha en ny overflate du vil overføre tegningen til. Få det som er klart, og fest det godt til tegningens overflate, og fest alle 4 hjørner med maskebånd. Hvis du velger å bruke lerret som allerede er strukket og innrammet, legger du noen bøker eller magasiner under lerretrammen på baksiden av lerretet for å 'løfte' lerretet og holde det fra buckling. Alle andre papirer / plater skal være enkle å sikre på tegningsflaten.

7. Når den nye tegningsflaten er sikret, ta den sporet tegningen og vri den med forsiden ned mot tegneoverflate (sørg for at du plasserer den nøyaktig hvor du vil at den skal vises på papiret / lerretet) og fest det med maskebånd.

8.

Få pennene dine klare og sørg for at du har rask tilgang til en spisser - eller bare hold minst 5 blyanter klar (jeg foreslår at du bruker en myk leder). Ta blyanten din og hold den slik at siden av punktet blir brukt til å skygge, dekke hele bildet du spores på den andre siden, til du har en stor, fet ledd på ledningen mot deg. Jeg pleier å gjøre dette i 2 passerer - en gang vertikalt og en gang horisontalt for å sikre total dekning.

9. Når du føler at du har dekket hele overflaten av den spore tegningen, og det er ikke mer å skygge over, stoppe og løft opp den ene enden av sporpapiret. Den overførte linjen 'skulle' Vær mørk, men ikke så mørk som den opprinnelige linjen. Du får tid til å fikse det og legge til flere toner senere. Når du ser overført linje i en seksjon, må du sjekke de resterende delene. Du har nettopp overført tegningen og kanen Legg nå farge i hvilket medium du ønsker å jobbe i.

Tips og advarsler

  • DON 'T RUB TOO HARD ON THE TRACING PAPER-PENCIL POINT KAN VÆRE OPP PÅ PAPIRET.
  • Hvis du noen gang har gjort en sketchbook tegning, serviett doodle eller noe annet kunstverk på 'ikke så bra' papir som du ønsket deg kunne overføre til et høyere kvalitetspapir, men visste ikke hvordan ... les så videre!
    Sikkert, du kan trekke bildet på den mer passende overflaten (lerret, høyere klasse papir , osv.), men det sjelden repliserer samme intensitet som originalen, med mindre du nøye legger inn det. Vel, et lettere alternativ som kan barbere av timer med å prøve å kopiere brikken, er å bruke 'Rub overføring metode. 'Sikkert, det finnes produkter på markedet som kan hjelpe deg med å gjøre dette, men de koster penger, og du må søke kunstforsyningsbutikker for dem - noe som tar tid og kan noen ganger drepe den første gnisten, så vel som din inspirasjon. Følgende teknikk jeg skal diskutere er lett, bør ikke koste deg noe (forutsatt at du har disse grunnleggende forsyninger), og vil ikke skru opp farten din.