Slik navigerer du på en kunstmesse

 

1.

For det første betaler gallerier og kunstforhandlere å ta messer på kunstmesser som en måte å vise sin beholdning på og nå en bred kunstgalleri. Ofte blir materialet overvåket (eller undersøkt, kvalitetstestet osv.) På forhånd av anerkjente eksperter på feltet, slik at du vet at showet har et nivå av integritet og legitimitet. Ikke alle forhandlere får et sted på en rettferdig, og mange er svært konkurransedyktige for å bli med. Dette fungerer til fordel for deg, kjøperen eller deltakerne, da utstillerne vanligvis er etablert og respekterte forhandlere og gallerier. Generell oppmøte er åpen for publikum og koster mellom $10 og $100 avhengig av hvilken rettferdig du velger. Din rettferdige katalog er vanligvis inkludert i den prisen. Det er ofte forhåndsvisningsfester om kveldene de første nettene på messen som er spesielle arrangementer for utvalgte grupper av mennesker. Disse partiene gir folk muligheten til å ha en slags privat visning av messen og sosialisere, og de er ofte fondløfterne til fordel for en veldedighet, museum eller for messen selv.

Hvordan vet du hvilke kunstmesser å gå til? Her er noen generelle poeng.

For eksempel, hvis du er interessert i moderne fotografi, er det noen messer som du vil ønske å delta for å se ditt område for å samle interesse. Noen messer som AIPAD (Association of International Photgraphy Art Dealers) messe i New York er viet helt til fotografering. Å delta på en messe som dette er en fin måte å gjøre deg kjent med de beste og mest kjente forhandlerne i et bestemt felt. Du kan også finne ut at du kan se trender og hva som er populært ved å gå gjennom en slik rettferdig og se hva som blir omtalt og hva som har solgt. Det er andre generelle kunstmesser som du vil ønske å delta i, som også består av alle typer kunst fra fotografering til maleri til trykk til skulptur. Selv om disse messene kan være store og overveldende, kan du gå gjennom og fokusere bare på fotofremstillingene.

Hvordan klarer du de store messene? Det er ofte som å besøke Louvre for en ettermiddag og lurer på hvor du skal begynne. Her er noen ideer:

2.

Les anmeldelser av kunstmesser i ditt lokale papir for å se hvordan kritikerne beskriver tilbudene. Du kan få mye informasjon på denne måten og se om det er noe du vil forfølge.

3.

Kunstmessige arrangører har vanligvis informasjon tilgjengelig på deres nettsider i forkant av viser slik at du kan se på utstillingslisten og lage en liste over boder du ikke vil gå glipp av. Når du går inn får du et kart over utstillerne og hodet til dine planlagte boder. Det vil gi deg et fokus og en plan som skal hjelpe. Du kan alltid bla gjennom de andre booths senere.

4.

Skriv gjesteboken når du besøker en messe som du liker på en kunstmesse slik at du vil være på galleriets adresselister for fremtidige kunstmessige kunngjøringer. De vil holde deg informert om hvor de skal være og når. Ta en flyer eller visittkort fra galleriet for filene dine også.

5.

Ta pauser. Ofte kan du kjøpe en mulitple dagskort som lar deg bruke bare noen timer på å se på kunstverket og deretter reutrn neste dag for mer, slik at du ikke brenner ut. Du kan også ofte be om et stempel for senere oppføring senere. samme dag. Det er også kafeer på messene, som mange liker å ha en sjanse til å sitte ned og omgruppere.

6.

Besøk messer i all pris varierer for å virkelig lære om interessepunktet ditt. Noen av messene er veldig høye og kan være skremmende. Ikke vær redd for å gå, og behandle det som en læringserfaring. Du lærer mye ved å se det beste. Ikke glem å spørre om priser på alt du liker - forhandlerne vil fortelle deg prisen, og du bør gjerne skrive det ned. Det er sjansen for at hvis du prøver å huske alt ved slutten av messen, vil du glem det meste av det du kostet da det bare er så mye informasjon der ute. Du bør også gå på messer som er mer tilgjengelige når det gjelder kjøp, slik som på den rimelige kunstmessen som skjer i mange byer rundt om i verden. Du har aldri hørt om disse typer messer, og du kan vanligvis finne noe du har råd til hvis du er i markedet for å kjøpe.

Ta en katalog på vei ut (ikke på vei inn - hvem vil bære den hele dagen!). Hvert galleri eller forhandler vil ha en side eller en annonse i katalogen som er en fin måte å huske alle du så og møtte.

Det har vært en boom i den kunstmessige verden de siste årene, og det ser nå ut til at det er flere kunstmesser enn man muligens kan delta. Den gode nyheten er imidlertid at det er kunstmesser rettet mot mange forskjellige samlere. Alt du trenger å gjøre er å fokusere på de som passer best for deg.