Hvordan Jakte Snapping Turtles

 

Hvordan jag skal snikle skilpadder

1.

Søk om en lisens. Noen stater har daglige fangstgrenser, og noen krever jakt eller fiskekort for å jakte på å snakke skilpadder.

2.

Reise til et passende sted. Snapping skilpadder finnes i den østlige delen av USA; men synes å være mer utbredt i de sørøstlige statene, så vel som de sørlige delene av Canada.

3.

Finn en passende habitat. Snakkende skilpadder er en ferskvannsart, som nyter mykbunnede, langsomme vannveier. Dammer, bekker, innsjøer, sumper og elvebakvann er førsteklasses områder for å snappe skilpadder. Snapping skilpadder er opportunistiske feeders, velger å lyve og venter på byttedyr i stedet for å aktivt jakte.

4. Velg din metode for jakt basert på tid på dagen. Snikende skilpadder vil komme inn i det kule slammet på bunnen av vannveien i løpet av dagen og våge ut av vannet om kvelden. Siden skilpaddene er mindre aktive i dagtid, er de lettere å fange, men er noe vanskeligere å finne begravet i gjørmen. I løpet av dagen må du nøye søke på vannbunnene ved å ta en lang stang og tappe langs vannveien. Skildpadder har en tendens til å samles under fallne trær og steinete formasjoner.

5.

Velg en sesong for å jakte. Det er ingen jakt-sesong restriksjoner på snapping skilpadder, så du kan jakte på dem året rundt. Skilpadder går inn i en fase som om vinteren, og velger å begrave seg i gjørmen og forbli der til avlssesongen. Den tidlige våren bringer en oppsummering av paringsaktiviteter der både menn og kvinner kan bli funnet aktive, med det meste av aktiviteten som skjer i vannet. Kvinne skilpadder kan bli funnet langs bankene som skaper reir og legger egg på tidlig sommer.

6.

Fang skilpadden. Bruk trepolen din, trykk langs bunnen av vannveien til du føler noe som er vanskelig og beveger seg. Legg foten på ryggen for å hindre at den løsner. Trykk forsiktig rundt skilpadden til turtelen biter på stangen. Plasser hånden bak hodet på forsiden av skallet og legg den andre hånden bak baksiden av skallet og venstre oppad. Snakkende skilpadder er ekstremt smidige og det må tas vare på å holde hendene og fingrene vekk fra munnen.

Snapping skilpadder er en av de største og mest vanlige skilpadder funnet i USA og Canada. Snapping skilpadder kan veie opp til 33 pounds og måle nesten 20 inches fra ende til slutt. De er funnet i nærheten av vannkilder, da deres primære matkilde er karious akvatisk dyreliv, selv om de vil spise nesten alt, inkludert carrion. De foretrekker gjørmete bunnvann og innsjøer, som de har en tendens til å grille inn i gjørmen.