Hvordan å skinne en pels pels

 

1.

Fest en lengde på ledningen til hvert bakben av reven, like over foten; bind de motsatte ender av ledningene til en tømmerboks eller noe som er over hodet ditt. Senk reven, hodet ned, til bakbenene er i øyehøyde og trekk bakbenene så langt fra hverandre som de vil gå.

2.

Sett på hanskene. Skjær gjennom huden rett over hver fot, foran og bakben, gå helt rundt hvert ben i en sirkel.

3.

Fest knivens spiss i kuttet på en bakbenet og skjære et snitt som følger langs baksiden av beinet, like under anus og langs baksiden av motsatt bein som sluttes opp på kuttet rundt foten.

4.

Kutte rundt anuset og deretter kutt spissen av kniven inn i snittet mellom anus og hale. Skjær et snitt på undersiden av halen halvveis til haleens tips.

5.

Skall huden vekk fra halebenet med fingrene til huden er ledig fra halebenet for lengden av snittet. Skyv fingrene mot pelsdelen av halen ved slutten av snittet. Trekk resten av halebenet i motsatt retning, skyv den ut av den uutviklede delen av halen 6. Trekk huden bort fra slaktkroppen på bakbenene og skjær gjennom membranen som holder huden til slaktkroppen. Hold huden ut av bakbenene til huden er uten bena.

Skyv tommelene og forfingrene i begge hender mellom huden og kadaver og skell huden ned i kroppen til de fremre beina er nådd.

p>

8. Ta huden bort fra den øvre delen av fremre ben med kun fingrene, da en kniv her kan kutte huden. For hvert ben, skyv en finger gjennom åpningen laget mellom beinet og frigjort hud, grip benet og trekk i t mot kroppen mens du trekker huden over benet i motsatt retning. Trekk til huden kommer fri over foten.

9.

Skyll nakke i ørene med forsiktighet for ikke å kutte inn i nakkeårene. Klipp ørene fritt ved å kutte mot skallen og gjennom brusk i bunnen av ørene.

10.

Flytt kniven langsomt og skyll nedover ansiktet mot øynene. Press knivbladet mot øynene som skjærer gjennom membranen som dekker øynene, vær forsiktig så du ikke skar huden rundt øynene.

11.

Trekk og kutt huden fritt ned nesen i nesen. Skjær gjennom nesebrusk, frigjør nesen. Klipp leppene fritt ved å passere kniven mellom hud og kjeveben. Huden er nå fri for slagtekroppen og klar til å bli strukket og tørket.

Tips og advarsler

  • Mye av en refs hud kan skrelles Av huden i hånden. Huden over ansiktet og rundt bakbenene må kuttes fri, kutt langsomt gjennom membranen som holder huden til slaktkroppen.
  • I år forbi føttene igjen en ræv hud som det var etterspørselen fra markedet. I dag er det foretrukket av pels kjøpere å ikke ha føttene på pelen.
  • Kutting av arteriene i nakken vil frigjøre blodet som vil løpe inn pelsen. Dette kan unngås ved ikke å trykke på den skarpe kanten av knivbladet mot halsen.
  • Bruk gummihansker til skinning for å beskytte deg mot eventuelle helseproblemer som reven kan ha hatt.
  • Trekk huden bort fra slaktkroppen mens du skyller, ikke kutt nær fingrene.
  • Fox pels eller pels, som de tørkede pelsene blir referert til, holder sin verdi fra år til år, og det er verdt trapper og jegers innsats for å skaffe dem. Når en rev er tatt, er det første skrittet å skinne revet riktig for å sørge for at pelsen kommer til pelskjøperen i perfekt stand. Skinnen på en rev er tynn og lett skadet eller revet, så det er nødvendig å fortsette forsiktig når det skylles. En liten lommekniv med en smal tre-tommers blad er det beste valget for å rive en rev.